motoras 195 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi ono sto ti doktor Maki kaze i neces pogresiti Nego kako tebe sluze Bridgestonke? Bas sam zadovoljan,jedino sto im treba malo vise vremena da se zagreju. A kako one rade svoj posamo moras doci na stazu da vidis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na Shivera stavio Dunlop Roadsmart,to je pandan Michelin-u Pilot Road 2 CT,ali je meni bio povoljniji zimus u Markosu,cena kompleta je bila 205 E. Ako hoćeš da ti gume poprilično dugo traju a da ipak dobro drže uzmi neku od ovih gore pomenutih. BT 021 isto vrlo dugotrajna guma ali joj treba dosta vremena da se zagreje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud555 0 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: kawasaki z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi a niko ne spominje novitet od Metzeler-a M5,moje misljenje je da i tu nema greske....mada dosta je skupa kod nas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Maj 14, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam gledao Continental u Motoboxu. Cena je priblizna Bridgestonu, oko 28.000. Prodavac kaze da su dosta dobre za krivine. Ne secam se naziva, ali bile su dve sportske verzije. Ako neko zna neka napise. Sta mislite o njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...