rista 3 Napisano Mart 26, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan 1. Da li mogu da se skockam sa nekom Transalpom a da se uklopi u moj inicijalni budzet od 1.5-2.000e? 2. Da li pazar motora zahteva i pazar garaze, posto u mom kraju doticne ne rastu? 3. Za alarme i lance sam procitao po forumu, pa necu da smaram... 4. Ako moze 2-3 saveta o kupovini polovnjaka. Hvala unapred na odgovorima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 26, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 1. Da li mogu da se skockam sa nekom Transalpom a da se uklopi u moj inicijalni budzet od 1.5-2.000e?2. Da li pazar motora zahteva i pazar garaze' date=' posto u mom kraju doticne ne rastu? 3. Za alarme i lance sam procitao po forumu, pa necu da smaram... 4. Ako moze 2-3 saveta o kupovini polovnjaka. Hvala unapred na odgovorima[/quote'] 1.Može al' je to onda 87-88god... 2.Ako je samo 2000E u pitanju, onda bolje kupi motor, garažu ne možeš voziti po ulici 3.Hvala 4.Povedi sa sobom nekog ko ZNA 1000 saveta :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Mart 26, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj text sa linka, mislim da ce ti koristiti u buducnosti.... http://www.motori.hr/Savjeti_pri_kupovini_rabljenih_motocikala_142.htm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Mart 27, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Fala :thumbs_up: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 28, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan 1. Da li mogu da se skockam sa nekom Transalpom a da se uklopi u moj inicijalni budzet od 1.5-2.000e?2. Da li pazar motora zahteva i pazar garaze' date=' posto u mom kraju doticne ne rastu? 3. Za alarme i lance sam procitao po forumu, pa necu da smaram... 4. Ako moze 2-3 saveta o kupovini polovnjaka. Hvala unapred na odgovorima[/quote']Ako te interesuje SUPER TENERA 89.nove gume plocice lanac i lancanici, prednji diskovi,sebring izduv, tek uvezena samo da se registruje 2500e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Mart 29, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, ali to je malo preko moje kalkulacije... E sad, dali ste mi jos dva opasna motora u razmatranje, tako da sam sad tek nesiguran...mada Transalpa ipak nekako deluje kao realno resenje. Videcu. Hvala na informaciji u svakom slucaju! :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Mart 30, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan E ovako: covek mi nudi Hondu SLR 650 '96 za 2000. 1. Cini mi se da je to manji motor od Transalpe... 2. Jedan cilindar 3. 'Oce to da tera Ristu sa saputnicom i koferima preko Srbije. Meni deluje da nece... ali ja nemam iskustva, pa bih molio Vas za misljenje. Hvala unapred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 31, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 3. 'Oce to da tera Ristu sa saputnicom i koferima preko Srbije. Meni deluje da nece... ali ja nemam iskustva' date=' pa bih molio Vas za misljenje.[/quote'] OÆE, ... Dok ne nauèiš BAŠ da voziš, teraæe te DOVOLJNO brzo, kad ti dosadi i ti sebi kažeš: ''Risto ovaj motor voziš kao da si rodjen na njemu'' prodaš i kupiš jaèi veæi bolji... Sedi prvo probaj dali UOPŠTE možete ti i ona da se skupite na tom motoru. :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 31, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti preporucio Transalp. Dva cilinda, 600cm3, vodeno hladjenje, velik i udoban, nije nervozan, pojam izdrzljivosti. Znam da neke firme nabavljaju godista 88-89 za oko 1800e. PS. Nija Honda Transalpa vec Transalp. On je musko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano April 3, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan 1. Da li mogu da se skockam sa nekom Transalpom a da se uklopi u moj inicijalni budzet od 1.5-2.000e? Cik pogodite ! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Kaparis'o AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Sad hladne glave na ucenje i savladavanje najlepse stvari na svetu VOZNJE! HVALA je nedovoljno reci mom guruu Giulianu. Lepe stvari se desavaju dobrim ljudima, a ja znam da ce Giulianu samo takve da se desavaju. Hvala svima na dobronamernim savetima i preporukama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 3, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan E BRAVO!!! Daj mu krug ponekad, dok ne ode u tudjinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 3, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Uzdravlju ga vozio! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano April 3, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Prelep motor, i ja sam se bio primio na njega. Da nemam vetra pazario bih ga na 1! Cak sam i nagovarao neke da prodaju kineza u uzmu japanca, al se premisljali... Neka tebe i gospoJu u zdravlju sluzi! Neka mi bogovi Olimpa oproste, i drugovi Strom-sektashi progledaju kroz prste, ali ipak honda je honda. :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 4, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Risto, napravio si dobar izbor, dobar motor od postenog coveka. Videces da ces biti zadovoljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano April 6, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Risto, jesi cuo sta je Dane rekao! Da mi das motor ponekad bre... Mudar covek ovaj Dane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano April 6, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Risto' date=' jesi cuo sta je Dane rekao! Da mi das motor ponekad bre... Mudar covek ovaj Dane [/quote']a ti zapamti, pa posle salji dolare (pa neka su i kanadski) napacenoj braci u zavicaju! I Risti kozmetiku za alpa... :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...