Sasa1986 0 Napisano April 18, 2010 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jabuka (pored Panceva) Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti Slem kacigu ili JET kacigu ??? Od skoro sam vlasnik Sprint princa 250 a imam staru kacigu , koja mi je ostala od predhodnog motora.. Pa bi hteo da je zamenim... Interesuje me neshto do 60-70 e po komadu, a trebaju mi komada 2 ... Za mene i devojku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1059 Napisano April 18, 2010 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam se ja raspitao ti slemovi nemogu da se nose kod nas (nemaju homologaciju) ja imam dva i sad jurim jet kacigu sa homologacijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa1986 0 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jabuka (pored Panceva) Prijavi odgovor kao problematičan E jbg sada ... jel si siguran da ne mogu ili ??? Pa koliko para je ok JET kaciga ? To mi je malo ruzno za chopera ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 19, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Sad sigurno ne moze, po novom zakonu samo kacige sa homologacijom. Mozda je najbolje da odes na Moto bike expo u Novom Sadu, imaces veliki izbor kaciga na jednom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...