jasminko VIR 1373 Napisano April 17, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam negde na forumu video informaciju gde da kupim koznu navlaku za rezervoar za TDM 900, ali sad se ubih trazeci i ne mogu da nadjem, pa ako neko zna neku informaciju ili link da me uputi, bio bih zahvalan ako bi taj putokaz ovde postavio. Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
niki0910 1 Napisano April 17, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan da li ovo trazis...mozda? Boban Zemun radi tako nesto. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=22015.40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 20, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jewdna devojka, Beba mislim da je zovu, dolazi stalno na moto-berzu, pravi svašta od kože, kad je budem video pitaću je da li može i navlaku da napravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano April 20, 2010 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mislis na BAGSTER, navlaka koja ujedno sluzi i kao kacenje za tank torbu, naravno Bagster-ovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano April 20, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa, mislim da mislim na taj Bagster, mada mi ne treba za tank torbu. Imao je Yomen na svom Stromu, pa sad ako je to Bagster onda je to ono sto trazim. Meni bi znacilo cisto da zastitim rezervoar. A kako da dodjem do tog ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano April 20, 2010 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa, mislim da mislim na taj Bagster, mada mi ne treba za tank torbu. Imao je Yomen na svom Stromu, pa sad ako je to Bagster onda je to ono sto trazim. Meni bi znacilo cisto da zastitim rezervoar. A kako da dodjem do tog ? Najlakse je ako imas nekoga da ti donese iz Hrvatske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 20, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Pa, mislim da mislim na taj Bagster, mada mi ne treba za tank torbu. Imao je Yomen na svom Stromu, pa sad ako je to Bagster onda je to ono sto trazim. Meni bi znacilo cisto da zastitim rezervoar. A kako da dodjem do tog ? Najlakse je ako imas nekoga da ti donese iz Hrvatske... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano April 20, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi neprijatno, nisam hteo da te opterecujem, ali kad se vec javljas tim simbolima koje svako moze da shvati kako mu odgovara, ja sam to shvatio kao " evo mogu ja " . Sale, da li sam dobro shvatio ? ;D ;D ;D !? Slobodno me obraduj, ne ustrucavaj se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano April 20, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ta presvlaka je dobra stvar osim....ako se slučajno uvuče prašina ili neki kamenčić između, grdno ćeš da se iznenadiš kad skineš presvlaku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 20, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi neprijatno, nisam hteo da te opterecujem, ali kad se vec javljas tim simbolima koje svako moze da shvati kako mu odgovara, ja sam to shvatio kao " evo mogu ja " . Sale, da li sam dobro shvatio ? ;D ;D ;D !? Slobodno me obraduj, ne ustrucavaj se ! nije problem,ima ga samo u ZG,ali da i ja tebe obradujem... kada sam ga narucio za sebe,cekao sam ga dva mjeseca a koliko tebe poznajem,za dva mjeseca ces promjeniti tri motora ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano April 20, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ali nije ovo enduro, a niti sam ja endurac pa da vozim po pesku i kamenju , pazicemo. A i ako upadne, pa opet cu da vratim presvlaku nazad i ne vidi se ! Inteligencija bata Rajko, mi bosanci smo cudo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano April 20, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti pjevala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 20, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan evo link,dolje klikni na Bagster http://www.motorigrigic.hr/ ima tu svakakvih perverzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano April 20, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi neprijatno, nisam hteo da te opterecujem, ali kad se vec javljas tim simbolima koje svako moze da shvati kako mu odgovara, ja sam to shvatio kao " evo mogu ja " . Sale, da li sam dobro shvatio ? ;D ;D ;D !? Slobodno me obraduj, ne ustrucavaj se ! nije problem,ima ga samo u ZG,ali da i ja tebe obradujem... kada sam ga narucio za sebe,cekao sam ga dva mjeseca a koliko tebe poznajem,za dva mjeseca ces promjeniti tri motora ;D ;D ;D Bicemo u vezi, pa kad budes blizu prodavnice, samo proverimo da li je TDM jos tu ;D ;D ;D. Ima li to po ovim Polo , Gericke ili Louis-ima pa da narucim kod nekoga ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 20, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi neprijatno, nisam hteo da te opterecujem, ali kad se vec javljas tim simbolima koje svako moze da shvati kako mu odgovara, ja sam to shvatio kao " evo mogu ja " . Sale, da li sam dobro shvatio ? ;D ;D ;D !? Slobodno me obraduj, ne ustrucavaj se ! nije problem,ima ga samo u ZG,ali da i ja tebe obradujem... kada sam ga narucio za sebe,cekao sam ga dva mjeseca a koliko tebe poznajem,za dva mjeseca ces promjeniti tri motora ;D ;D ;D Bicemo u vezi, pa kad budes blizu prodavnice, samo proverimo da li je TDM jos tu ;D ;D ;D. Ima li to po ovim Polo , Gericke ili Louis-ima pa da narucim kod nekoga ? nisam ja nikada blizu,narucim samo telefonom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano April 20, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam Sale, samo nastavljam da se salim. Sto jes', jes', mnogo da se ceka dva meseca, bar mi sada tako izgleda. U svakom slucaju Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 20, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan sutra zovem da vidim sta ce mi reci kada moze stici pa ti javim. posalji mi broj telefona na PP ,za koji motor i koja boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...