strasilo 3893 Napisano April 17, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Trebam jednu malu pomoć ... Zapalio se prijatelj za ovaj motor iz Vašeg oglasnika, pa me zanima ako mi netko može reći nešto više oko tog motora... U telefonskom razgovoru je čovjek dosta nepovjerljiv jer je kupac iz HR, pa ako ima netko tko nekoga pozna ili da pozna nekoga tko pozna nekoga da samo čovjeku kaže da je kupac ozbiljan ... Radi se konkretno o ovom motoru http://www.mojauto.rs/polovni-auto/468525 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano April 17, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kupac je kupac kad izvadi pare, nema veze odakle je.. ovde u srbiji se malo drugacije gleda, mnogo smo liberalniji p.s. mozda covek ne veruje da ga neko OZBILJNO zove za ovo cudo tehnike ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 17, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj moj ima pare... samo da se dogovore ... digli smo na noge neke frendove i poznanike kod Vas, pa ćemo vidjeti šta će iz toga izaći ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 28, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan evo samo da kažem da je motor kupljen i trgovina uspješno obavljena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...