KtorvI 0 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kinroad XT200GY Prijavi odgovor kao problematičan Imam rdjavi auspuh za peskarenje i jos neke delove sa kojih valja skinuti rdju.Pa gde ima u Beogradu peskarenje i koliko bi to kostalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano April 15, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan peskiranje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 15, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan 4e kvadrat , ali gde to je problem svi koji su bili blizu centra su zatvorili radnje mislim dva koja sam ja znao , najblize shto znam zenichka 20 , vishnjica ... telefon nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano April 15, 2010 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Zenicka 20 = Goran = 064/2365888 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KtorvI 0 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kinroad XT200GY Prijavi odgovor kao problematičan Peskiranje peskarenje kako god samo da se skine rdja ;D Hvala spredrag! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan 063 8691617 Dejan radi naj kvalitetnije peskiranje u srbiji koristi stakleni puder i u stanju je da skine stampu sa papira!!! nisam verovao dok nisam video ulica Jurija Gagarina iza buvljaka na N.BG meni je radio oznake od CADILAC-A koje nisam smeo nikom da dam da ih peskira jer su mnogo nezne on ih je uradio bez po muke predamnom i to 0,5 bara boju sa felni mi je skidao 1,5 bara to su sve pritisci 3-4 puta manji nego kod klisicnog peskiranja kvarcnim peskom i stajao sam na metar od majstora i nisam se iz prasio interesantno koliki opseg podesavanja ima to cudo. eno ga covek na sajmu gradjevine trenutno pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...