colonelo 1 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li na ovom forumu ima neki ozbiljan prodavac Beverly 200-250ccm ili Liberty 200ccm? Ako ima neka da ponudu pa da trgujemo. Moze za kes a moze ako hoce da uzme u racun Free koga cenim 450 evreja. Prednost imaju ocuvani skuteri koji su kupljeni kod nas, sa servisnom knjizicom, registrovani u Bgd ili Zr. Ajde ljudi navalite sa ponudama ODE MI SEZONA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
colonelo 1 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li je moguce da nemqa ni jedne jedine ponude? Da ne trazim slucajno nesto nemoguce. Ajde prodavci i preprodavci dajte ponude!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
colonelo 1 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti PP i broj od drugara koji prodaje Bev 200,ima ponuda al ti il ne citas pp il.... Daje ga ispod cene,jer mu gori za pare!! Zvao sam tvog drugara i cena je OK medjutim mislim da taj motor nije za mene. Hvala ti na pomoci. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
colonelo 1 Napisano April 26, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi ne mogu da verujem da nema niko na prodaju beva ili libija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Avgust 23, 2011 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj moj oglasBeverly na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan jesi kupio skuter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...