siny 139 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kju_Q 3 Napisano April 17, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: srce Bačke Motocikl: an250; er500 Prijavi odgovor kao problematičan ...ako ne pada kiša, ah, da, kupili ste nam kabanice prošle godine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Naruceno je lijepo vrijeme za vas iz "udaljenih" krajeva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kju_Q 3 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: srce Bačke Motocikl: an250; er500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da Vam se javimo. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Samo da Vam se javimo. Pozdrav. kad mjenjas naziv motora ispod slike??? Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kju_Q 3 Napisano Jun 8, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: srce Bačke Motocikl: an250; er500 Prijavi odgovor kao problematičan Zvanično, SAD ADIO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor 0 Napisano Jun 18, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: PRUD Motocikl: R1 Prijavi odgovor kao problematičan To se ne propušta ...... pozdrav od Ridersa iz Odžaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da na komsije uvijek racunamo. Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Jul 14, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vidim s kim cu popiti pivo kod nas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kju_Q 3 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: srce Bačke Motocikl: an250; er500 Prijavi odgovor kao problematičan pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kju_Q 3 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: srce Bačke Motocikl: an250; er500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ješ jednog kandidata za pivo. Ali samo za iskonske zaljubljenike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2551 Napisano Jul 22, 2010 Vozac A kategorije :D, 934 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan DOLAZIMO SUTRA VEC :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Jul 29, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega hteo bih da pozdravim članove moto kluba Balkanika, a posebno Sinišu (Siny) i da im se zahvalim na gostoprimstvu, ja se na žalost nisam dugo zadržao na moto skupu jer sam morao da palim dalje, ali uspeo sam da napravim nekoliko fotk,i koje sam sa ostalim fotkama na putu tog dana, pretvorio u kratak video pa reko da ga podelim sa vama, drago mi je da smo se upoznali pa ako vas put nekad nanese kod mene (Loznica) biće mi drago da vam uzvratim gostoprimstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Avgust 1, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega hteo bih da pozdravim članove moto kluba Balkanika, a posebno Sinišu (Siny) i da im se zahvalim na gostoprimstvu, ja se na žalost nisam dugo zadržao na moto skupu jer sam morao da palim dalje, ali uspeo sam da napravim nekoliko fotk,i koje sam sa ostalim fotkama na putu tog dana, pretvorio u kratak video pa reko da ga podelim sa vama, drago mi je da smo se upoznali pa ako vas put nekad nanese kod mene (Loznica) biće mi drago da vam uzvratim gostoprimstvo Hvala na pozdravima i video klipu! Nadam se da se vidimo kad ne bude kise i na neutralnom terenu pa da malo vise popricamo! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...