HoochieMan 30 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prošlogodišnja poseta Beču je bila bezobrazni trodnevni tizer, obzirom da je samo za ono što Beč može da ponudi potrebno značajno više vremena. Sreća je da nije na drugom kraju planete, pa je uvek moguće napraviti vikend turu i čapnuti još komad novog sadržaja. Sećam se i dalje kako sam popizdeo kada sam ceo dan proveo u prirodnjačkom muzeju umesto u Louisu, što sam prvobitno isplanirao Polazim sa Milicom prvog maja, ako vreme dozvoli motorom, a trebalo bi da dozvoli. Ideja je istog dana doći tamo (600 i cvrc km auto-puta i brain-dead vožnje, potrebno je 6-8h). Vraćamo se 05. maja, toliko je ostalo dana odmora, isti princip- direktno nazad. Svo vreme između ta dva datuma biće kvalitetno napunjeno. Smeštaj- upravo se dogovaram preko homelydays-a o iznajmljivanju stana u tom periodu, i to neće biti problem. Ima kuhinju, neće se mreti od gladi. Cene su oko 55e za dve osobe po noći, obično je doplata za još ljudi +8e po čoveku, za koliko nije moguće naći ni hostel Očekujem da bude bar duplo lepše nego zimus, a zimus je bilo dovoljno lepo da ukoliko bude i upola toliko neće mi biti žao! A bilo bi još bolje ako bi krenuli u društvu, i svako ko ima želju da mu dupe vidi puta ima otvorenu dobrodošlicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ivana i ja smo zainteresovani za Bec. Samo mi reci kakva je to vrsta smestaja? Da li je to privatan stan u kome bi bili samo nas cetvoro? Jel imas neki link gde bih mogli da vidimo slike stana? U sustini meni je svejedno, samo da se vozi , ali devojka je za malo komforniju varijantu. Za sad vreme obecava. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pustio sam ti pp sa detaljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...