miinja 1569 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pre neki dan ja da upalim mahinu kad ono kao da prokliza nešto u agregatu ja ponovim on upali i posle toga još jednom se to javilo kao da je upaljen motor pa pokušaš ponovo na taster takav je zvuk da li neko zna u čemu je problem hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Frajlauf ti je u pitanju,to crkava na tim Talijanima,nalazi se sa leve strane motora tj u levoj dekli,pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Frajlauf ti je u pitanju,to crkava na tim Talijanima,nalazi se sa leve strane motora tj u levoj dekli,pozz! na kojim talijanima ovde je reč o kawasakiju zr7s ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan hahahhahaha jao mene budale,pa ja citam ono aprilija tuareg,hehehe,nema veze isto ti se vata,frajlauf ti je to ako proklizava,radi to jer stvaraju se opiljci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan skini levu deklu pa vidi,malo ga bez dekle zaverglaj pa vidi sta se desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...