mad_max0204 100 Napisano Mart 24, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Pri kupovini Gore-Tex jakne u cenovnom rangu od oko 500e koja marka bi bila bolja ? Sace mnogi reci kupi Rukka ili tako nesto ali Rukka nisam nasao nigde kod nas, a napamet necu da kupujem. Dainese mi je generalno sve gadno. I IXS i Alpine stars imaju modele koji mi se svidjaju. Da li IXS vredi tih para ? Da li mozda ima negde kod nas Rukka ? Ajde da cujem predloge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1659 Napisano Mart 24, 2007 Drug član, 815 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan tesko ces ti kod nas naci nesto valjano za tu klasu para. bolje probaj neciju rukka,spidi, pa poruci od preko ako se plasis za dimenziju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Mart 24, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako, 500 jevreja za goretex jaknu je poprilicna suma, mozes da biras... Ja bih gledao pre svega da mi se estetski svidja i da mi je sto udobnija... za te pare, tesko da ces uzeti losu jaknu. Sto se tice Rukka opreme, po meni je vrhunska ali mi je Alpinestars mnogo smekerskija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 24, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice rukka-za te pare ne mozes kupiti,a sto se tice gore-tex prvo bi trebalo razjasniti sto to znaci jer ako je gore-tex onda je gore-tex i kod spidija,i kod dainese,i kod ixs..........isti,znaci jednostavno zavisi koji ti se model i od koje firme vise svidja i u tom rasponu novca. i dobro gledaj jer i gore-texa ima vise vrsta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Mart 24, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Alpinestars je po meni bolja ali imas dosta modela. neki su exstra a neki nista posebno.imas u EXTREME-u dobar izbor a i polovinom aprila im stize jos robe.kao sto rece andrejp,za te pare mozes da biras koju god hoces i da ti kusur da ti ostane.mislim da nemaju GORE-TEX jakne skuplje od 400 jevra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 24, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Alpinestars je po meni bolja ali imas dosta modela. neki su exstra a neki nista posebno.imas u EXTREME-u dobar izbor a i polovinom aprila im stize jos robe.kao sto rece andrejp' date='za te pare mozes da biras koju god hoces i da ti kusur da ti ostane.mislim da nemaju GORE-TEX jakne skuplje od 400 jevra.[/quote']Mozes kod njih da narucis iz kataloga ako ti se nesto dopadne posebno. Naravno govorim o Alpine Stars-u i ovdje preporucujem njega. Ja bih za te pare kupio BMW odijelo tj. jaknu (mislim da moze da se kupi posebno) :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Mart 24, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan BMW necu nositi ni da mi poklone. Alpine Stars ima jednu odlicnu seriju od Gore-Tex materijala. Trebalo bi da je Jet naziv i to su sve Touring stvari ( Jet Gore-Tex Jacket, Jet Gore-Tex Pants, Jet Gore-Tex Boots, Jet Gore-Tex Gloves ). To je jedino sto mi se iz Alpine Stars kataloga za 2007. svidja. Sve ostalo su kratke jakne koje ne volim. E sad IXS ima mnogo vise dugackih Touring jakni i dobrih pantalona. Videcu da li mogu da mi nabave onda AS komplet. Ici cu za djarmu uskoro (po opruge) pa cu videti da li mozda tamo ima nesto od Rukka opreme. Ako nista ne nadjem uzecu IXS. Hvala na savetima. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 25, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan max,a sto ne BMW,to je JAKO DOBRO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Mart 25, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno kad nesto ne volis onda to ne volis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Mart 25, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno kad nesto ne volis onda to ne volis. Mada ipak,mislim da grijesis! Slijedeci komplet opreme koji budem kupovao je BMW rall pro 2,ako do tada ne izadje neko jos bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 25, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno kad nesto ne volis onda to ne volis. Kada je nesto najbolje, onda ne postavljas pitanja. Ako volis svoje tijelo i zelis najbolje za njega, a vec imas novca, onda ces uzeti to odijelo. Ja prosto ne mogu da vjerujem da ces dati te pare prije na IXS :shock: Kao sto sada imam Dainese, da se bavim motorima u toj oblasti (touring/adventure) imao bih bas to odijelo. To ti je moje misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 25, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Alpinestars Space Drystar Jacket, jakna je izuzetna, jako dobra zastita, odlicni protektori (imao sam sudar) :oops: , vozio po kisi 2-3h i nije ni kap pustila ! Udobna, topla, odlicno uradjena i vrhunski materijali ! Od srca je preporucujem ! IXS ne moze da se meri sa Alpine ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...