urko 0 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kovačica Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam kupio KTM 990 super duke 2007god. malo sam ga vozio i odjednom je poceo da brljavi kompjuter, u toku voznje kad predje 7500 obrtaja pocinje da trokira i pali se lampica FI, do tih obrtaja radi sasvim normalno.. Zna li neko sta bi tu moglo da bude problem??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 12, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj: http://www.superduke.net/forum/viewtopic.php?p=30596&sid=f4a810e964767277cc7ecfe418da6512 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urko 0 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kovačica Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, bio je u pitanju regler, prepunjavao je akumulator.. Ali i posle toga sto sam kupio novi regler i obrisao sve greske na kompjuteru sto su bile, a bila je samo jedna, motor radi isto kao i pre.. Jedino sto se tice struje radi kako treba.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...