Savage 2 Napisano Jun 4, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodace se dan pre nego sto ja prodam Apriliju Jeste da prodajem Red Rose i da mi treba lova, ali barem dok je kod mene to sto prodajem, da vozam sto mi se vise svidja ;D Ovaj DRitj je bas lep Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Timmy 0 Napisano Jun 13, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bas kako je T-Zex isprognozirao, DR-ic otisao!!! Kaciga jos aktuelna, 50€ . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 13, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan de si ga oglashavao , da znam gde i ja da stavim oglas za moju djuntu . hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Timmy 0 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan @Dutchman Odgovorio ti na PP. Prodato sve, hvala svima na interesovanju! Pozz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...