MajorSoul 141 Napisano April 10, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima BJB Evo i ja da kazem nesto o sebi. Zovem se Sale, iz Beograda sam. Imam 27 godina i volim motore. Nemam neka velika iskustva sa ozbiljnijim masinamai osim sa skuterima. Moj do skorasnji bivsi motor ( nazalost ukraden) je bio kineski skuter od 50ccm. Sada razmisljam o kupovini nekog ATV pa sam se odusevio kad sam nasao ovaj vas sajt gde ima dosta dobrih saveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TarGuedil 0 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti srecu, kradu kineske skutere!Neka, ovako te nista ne sprecava da se usresredis na ATV. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano April 11, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za dobrodoslicu Kradu sve zivo. Mada ovog mog je neko snimio i nameracio se. Drzao sam ga u zgradi tacno ispred stana, vezanog ali izgleda da je taj lanac ipak bio pretanak za ove lopove To je jos jedan upisani skuter u stanici milicije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Sale Sa kog si kraja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano April 11, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zvezdara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano April 12, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky_zr 1 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan welcome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedj@j 4 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao... Moci ces mnogo korisnih stvari da procitas ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Rakic - NELE 0 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pecinci_Srem Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...