KILEbg 1264 Napisano April 10, 2010 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem pa se nadam da neko odavde moze da mi pomogne. Vec duze vreme trazim rukavice ali imam problem i sa velicinom i sa cenom Interesuju me rukavice sa protektorima do 3500din. Nije bitno da li su nneka KINYONGMING proizvodnja ili firmirana (tesko da ima tako jeftinih firmiranih rukavica:)). Ako neko zna gde mogu da nadjem ovo sto trazim neka vice Hvala u napred i pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj u pegazu......imaš i baner tu iznad ja sam tamo uzeo buffalo,textil-koža,kevlar........nepunih 3000dindži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano April 10, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Ostalo/scott-SRE/911762 ove su prilicno jeftino otisle nekome ima ih na netu samo... mada vidi u planet bike... ne mozes da verujes kakve su... kvalitet... bespotrebno trositi reci... i ovaj karbon lepo izgleda...aj poz... a da... imas i bolder u onom koppu na tosinom bunaru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1264 Napisano April 10, 2010 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Sto se KOPP-a tice, bio sam ali nemaju brojeve Inace zaboravio sam da napomenem da su prioritet prodavnice u BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano April 10, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Rukavice-za-motor/611914 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1264 Napisano April 10, 2010 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na predlogu ali mislim da rukavice ipak treba probati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano April 10, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na louisovom sajtu su ti mere za rukavice, izmeriš obim šake i pazariš. Teško da možeš da pogrešiš, jedino ako su ti suviše dugi prsti onda ti ni proba ne pomaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...