kobra 152 Napisano April 9, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam prednju gumu od drugara, nista specijalno, ali bolja od one koja je na motoru. Sav srecan pocnem planiranje kako da zamenim, posle pola sata se smorim jer nemam cime da podignem motor. Sa Mikeleom pocnem da pravim stender za zadnju i prednju stranu, ali se ispostavilo da nije dobro za prednji tocak. Odemo kod drugara u servis i evo kako smo to resili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Roda je keva za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 9, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Slican postupak sam imao ja kad sam pre par dana menjao lezal volana. Samo sto sam ja to resio sa gredom u garazi i spanerom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 9, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mogo si da ga oboris na par automobilskih guma i da zavrsis poso, ali moze i ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...