Rodic 132 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam pazario ovaj motor, pa me interesuje koliko ulja ide u masinu, koje ulje da sipam, posto imam raznih preporuka, sta bi jos trebao da uradim na motoru pre pocetka sezone!! Ne bi da davim bivseg vlasnika sa tim pitanjima, preterao sam vec ;D hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano April 8, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Ево ти читај овде... Остало ћеш сам схватити. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...