papacito 1354 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan gde da oteram yamahu na diagnostiku i koliko to zadovoljstvo kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano April 7, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo kod Spaleta... Ja sam kod njega servisirao Gsxr K6 1000. Svaki redovan servis motor je kacen i na dijagnostiku. To je ulazilo u cenu redovnog servisa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ja sam radio servis ali mi je potrebno steovanje parametara na kompjuteru ubacio sam KN filter a doduse i cacko sam oko ubacivanja benzina i smese motor ide strasno ali bih ipak prekontrolisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ako ide strasno dobro je ;D. Da li je smesa kako treba mozes proveriti jedino po svecicama ili uredjajem koji analizira izduvne gasove. Ono su fabricki podaci od istog motora i godista tako da bi to trebalo da je u redu, ja se bojim da ce ti neko uzeti pare za nista. Ja jos nisam naisao na servisera koji zna da uradi ono sto sam napisao a to je tako prosto. Licno sam bio prosle godine kod veoma poznatog BG servisera da vidim navodno nov motor, kad sam poceo da gledam u diagnostiku da vidim da li je padano nije znao sta radim i malo se osetio uvredjenim kao ja nesto cackam da vidim stanje motora. JEDINO CES PO SVECICAMA VIDETI DA LI JE SMESA KAKO TREBA, nema on tu sta da ti kaze preko diagnostike, ili sa GAS ANALIZER-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...