Smajser 18 Napisano April 7, 2010 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan - proizveden 2006 (kupljen u Markosu) - prvi vlasnik - registrovan do 15.marta 2011. - presao 36.200km - uradjen servis na 36.000km - motor u perfektnom stanju, redovno servisiran, 2009 menjane gume,lanac & lancanici (presli 5000km) - oprema: Givi crash barovi,Givi nosaci kofera,Givi Maxia 52l ( sa ugradjenim LED diodama),Givi monkey E41,Givi T410 tank torba, Corbin sediste, Acerbis stitnici za ruke, MRA Vario touring vetrobran, Wings auspuh,SW-Motech crossbar. - uz motor ide i fabricki vetrobran,fabricki auspuh (presao 300km), dodatne rucice kvacila & kocnice, kupljene za ''ne daj Boze u nedodjiji'', K&N filter,stender, putna dizalica za podmazivanje lanca iz Luisa. - jedino sto se uz motor ne prodaje je Garmin navigacija. Samo za cash. 4.700EUR zeljko.stojanovic@gmail.com Telefon (Zeljko): 063319422 Motor prodajem iskljucivo zato sto zelim da kupim nov i duplo vece kubikaze, tako da me ne zanimaju bilo kakve zamene ili rasparcavanje opreme koja je na njemu. E -mail proveravam redovno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Hoće neko da kupi ćaleta, babu, mačka i leš od pasata za 4700 evropljana pa da i ja pazarim SSSSSStorma?! ;D Sori za of Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 8, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor i fantasticna oprema, svaka cast. Ako buduci vlasnik zeli da prodje jeftinije, a ne znaci mu oprema, rado bih otkupio dobar deo opreme sa ovog motora Sorry za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 8, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1943 Napisano April 8, 2010 Drug član, 2897 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam spreman da dam auto i motor za tog stroma al posto vidim da gazda za to nije zainteresovan nista od mog ponavljanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...