Jump to content

Moto Zajednica

Mesto za rostiljanje i lepa tura

Recommended Posts

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Vidim (sem Dace i Saleta :fcab: ) lagani pad energije za ovaj rostilj. Ajmo ljudi! Lalajko, domacine, neka bude ta subota, s tim da predlazem da se definitivno potvrdi u petak-zbog neizvjesnosti vremenskih prilika.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Koja vise subota? Bile su dve u opticaju. Meni je sve jedno, moze kad god hocete. Rostilj je spreman, samo da se uzme pivo i Coca-Cola. :) Ah, da, treba da se dogovorimo i oko salate, imam dosta kiselog kupusa. Mada Honda Common Service Manual kaze da je sopska lepsa uz rostilj.

Ova sad, 31 og. Prva koja ide, ako vrijeme dozvoli. Sad ne mogu reci da li ce nas doci 2, 3, 4... ali ajde da smilslimo nesto najlakse za organizaciju oko mesa. Mi se chipimo na licu mjesta, valjda ce neki mesar na poziv da doveze on d fejs of d plejs?

Tamo sam napisao na 4km od putnog pravca Lazarevac-Arandjelovac, ne na 4km od Lazarevca. Ja sam na 4km od Lazarevca! :)

• Svrati ponekad, 274 postova

mi sretnici koji cemo se lijepo provesti u lazarevcu trebali bi da imamo tel.kontakt u subotu evo ja sam prvi 0038765196831

Moj tel je 064-11-29-246 Dragan. Ako se vreme ne pokvari previse vidimo se u subotu. Kad budes dolazio, reci neko okvirno vreme kad mislis da ces biti u Lazarevcu, pa da te sacekam na Ibarskoj magistrali. Na skretanju za Lazarevac postoje dve benzinske pumpe, sa obe strane puta, tu cu te (vas) cekati.

Evo mape prilaza Lazarevcu. Predlazem da se nadjemo da zaokruzenoj raskrsnici, u vreme kad vama odgovara. Krusevicki Vis se nalazi na mestu crvene tacke :)

2kauj_mapa2ee2.th.jpg

Ako bude dosta vozaca, mozemo praviti rostilj na Visu, za manji broj ljudi mozemo i kod moje kuce.

Jedini problem moze biti vreme jer ce izgleda biti hladan vikend, sto moze pokvariti zadovoljstvo. U svakom, slucaju kako kod da se dogovorite - tu sam!

Svaka cast za kartu. Taman sam htio da te zamolim da pronadjes neku, radi nekih ljudi koji bi mogli doci. Vrijeme stvarno moze biti problem. To sto je hladno manje-vise, samo se bojim jake kise. Ovo se i rimuje jbt :lol: . Sto se tice mjesta, svejedno mi je, vis, dvoriste...

Pedriic hvala!! Odlican weather info sajt, nisam znao za njega. Nadam se da nije tacan, jer kaze da je kod mene u subotu ujutro kisa. :moli:

Aj, vidjecemo sta ce biti...

• Svrati ponekad, 419 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19

heh daco. tako je to kad neces mene da slusas.

ovaj vikend ce te morati bez mene jer imam u nedelju utakmicu.

daco ponesi fotoaparat :D

• Svrati ponekad, 436 postova
Pedriic hvala!! Odlican weather info sajt' date=' nisam znao za njega. Nadam se da nije tacan, jer kaze da je kod mene u subotu ujutro kisa. :moli:

Aj, vidjecemo sta ce biti...[/quote']

Pa ti lepo porani, popi dve rakije uz kafu i gas u patos. A ja cu da sepotrudim za masno i ljute papricice! uostalom sta je kilo rakije za srpskog mladica!?

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM850

+1 stizem i ja .Ako do subote ne udam MZa onda njime a ako ga udam eto me sa suzanom

A u vezi sa onim kontaktima oko vremena sastajanja..... Ja sam poslednja tacka skupljanja iz pravca BGa a posto relativno dobro poznajem lazarevac mozemo se sastati kod OMV pumpe posle Belih voda zarkova.....ili objavite tacno vreme di se nalazimo

064/240-71-73 Mikica

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja