Kiro 153 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam kacigu na poklon, ali imam svoju koju ne zelim da menjam a pošto očekujem da mi stigne motor novac mi je potreban tako da ovu moram prodati. Kaciga je nova, folija je jos uvek na viziru, veličina M (mada bih rekao da je malo veći kalup), a težina 1400gr. Unutrašnjost se vadi. Cena 160e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Iako bih radije flip-up, ova mi se svidja. Za vikend sam u Bgd, pa sam rad da probam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 8, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, probao, dobio i popust ,ali neće slonče u lonče, izgleda da sam mlogo glavat , inače kaciga je baš odlična. Brzu prodaju želim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Eto, da ne bude da je samo zemljak dobio popust, od danas nova cena. X-lite N601 za 160 evropskih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 17, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, greota da skuplja prasinu ovakva kaciga... Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donkallano 0 Napisano April 17, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da je S sve bi bilo lako! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 17, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Svrati pa probaj, ja neku nosim XL neku L, nikad se ne zna. Ja sam na Ceraku ili Vidikovcu, kako ti lakse. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...