sbasic 0 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam izduv koji treba da sačuvam za sledeću sezonu. Kako da ga skladištim? Rekli su mi da ga nauljim (wd40) pa u velike najlon kese i tako da stoji... Malo me buni wd40 po hromu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano April 6, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zasto te buni WD? Najveci neprijatelj metala je vlaga.Dobro okupati spoljasnjost WD-om sasvim sigurno ce biti od pomoci da se sacuva sjaj. Predlazem da cev dobro zatvoris,nekakvim gumenim cepom ili cak plutom.Usput mislim da ne bi trebalo da ga stavis u najlon.Cesto se desi da se unutar kese,najlona,bilo kakve zatvorene sredine dogadja kondenacija,pa zbog toga sto je zarobljena nema gde da pobegna pa napravi stetu. Samo ti to ostavi negde gde je suvo i ne boj se nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 6, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan samo ga namazi uljem , wd je water displacer znachi posle nekog vremena izvetri znachi uzmi motorno ulje na krpu namazi i stavi negde na suvo , okachi o klin shto bi se reklo , kese nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan Zasto uljiti? Krom ne hrdja,stavi ga u kartonsku kutiju i na suho misto i nemas straja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...