Guest Velimlje Napisano April 6, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne kazete da neznam malo i da se nasalim , a predpostavljam druge sitnice koje sam kupio nece da vas interesuju , pa da se pohvalim sa mojim danasnjim pazarom na E-bayu Sad , morate da razumete , cenu necu da vam pominjem , srpske ovce su puno jeftinije ( a kvalitetnije ) od ovih engleskih , ali sta da radim , ne zivim na brdovitom Balkanu Ovako malo cu da spustim sliku , da vas iznenadim ;D ;D Inace slika je sa E-beya , motor nije moj , samo ovca 8) ;D ;D Sad ce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha! A ja još gledam gde je ovca na slici?! Trebalo mi malo dok sam skontao da je na sedištu ;D A mogao bi da postaviš i sliku svog motora sa "instaliranom ovcom" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 6, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam pazario , treba da stigne za par dana , pa kad montiram nema problema , mogu da postavim ;D ;D Umirat ce od smeha svi kad me vide ... ;D 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 6, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Goso , nista ne vidim ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ne vredi, glup sam, ne umem da smanjim sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 6, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Kazi bar , slika cega ? Ovce ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan daaaaa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan namuci se, grdan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 6, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to tvoj motor ? Ja sam mislio postavit ces nesto ovako ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan moj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 6, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh , ako je tvoj da te pitam , mada mi je sad vec kasno , postao sam coban ;D ;D , kako si zadovoljan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan odusevljen sam, ozbiljno, nikada vise bez ovce, izgleda malo seljacki, ali fenomenalno radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam vise komada razlicitih boja i duzine dlake, pa sad mogu da se bahato ponasam i da menjam u zavisnobti od raspolozenja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 6, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja cuo , a to dal izgleda seljacki , bas me zab .... auuu doktore ( nikad nisam bolovao od toga da dobro izgledam .. ) Postavljam slike ovde cim montiram , da vidis ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 6, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam vise komada razlicitih boja i duzine dlake, pa sad mogu da se bahato ponasam i da menjam u zavisnobti od raspolozenja ;D Blago tebi , pa zivis na brdovitom Balkanu ;D Ova sto sam ja uzeo je kupovna tako da kazem , upasovana ... Ima za oba sedista , al on nikad zadnje nije montirao , pa zato slika samo na prednjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam vise komada razlicitih boja i duzine dlake, pa sad mogu da se bahato ponasam i da menjam u zavisnobti od raspolozenja ;D Blago tebi , pa zivis na brdovitom Balkanu ;D Ova sto sam ja uzeo je kupovna tako da kazem , upasovana ... Ima za oba sedista , al on nikad zadnje nije montirao , pa zato slika samo na prednjem to sam i ja mislio, a kada sam resio da kupim nema nigde, jedva nadjoh, na kraju mi tasta nabavila od nekog seljaka preko veze ;D ako ti bude trebalo jos, javi pa cemo da nabavimo i posaljemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano April 6, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si druze kupio pa ti i salju ovde? Evo odgovora meni od jutros sa ebay-a """I don't shipping to Serbia"" Kako si platio? Mislim,na koji nacin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano April 6, 2010 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Kako si druze kupio pa ti i salju ovde? Evo odgovora meni od jutros sa ebay-a """I don't shipping to Serbia"" Kako si platio? Mislim,na koji nacin Mozda ima neke veze sto je njemu "ovde" London ;D ;D ;D ;D a da cestitke za ovcu bas je sexy ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano April 6, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 6, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan i meni se svidja osecaj sedenja na ovci, ali sta ako pada kisa a motor ostane napolju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan i meni se svidja osecaj sedenja na ovci, ali sta ako pada kisa a motor ostane napolju onda ces sedeti na mokroj ovci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije mi neki osećaj sedeti na vlažnoj ovci... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5769 Napisano April 6, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Što, je l' si sedeo na pokisloj ovci? ;D ;D DakleM, sad se bacam u potragu za ovcom, što da Goša bude bolji od mene? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...