Guest Velimlje Napisano April 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Interesuje me ako neko ima iskustva sa ovim cizmama ? Takode , jer nikad nisam probao Oxtar , niti znam za nekog prodavca blizu , kako su jim brojevi , normalni , manji ili veci od proseka .. Hvala unapred , Simo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih , to su ovakve cizme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 5, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam oxtar ali za cross...prezadovoljan sam...koliko znam to je dobra firma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6416 Napisano April 5, 2010 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa slike nisu cizme, nego dublje patike. Inace, cuo sam samo pozitivne stvari o toj firmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano April 5, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna obuca! Oxtar je doduse stari naziv za firmu koja se sada zove TCX. Ja imam Infinity Gore tex model enduro turing cizama i fenomenalne su. Sto se brojeva tice uzmi broj vece nego inace sto nosis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 6, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo , hvala na informacijama , i izvini Aco , znam da nisu cizme nego patike , pogresno sam se izrazio ... Ima jih bas jeftino u Cehoslovackoj , ako nekog interesuje ... ja cu probati ovih dana da jih kupim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Chehoslovackoj? Daleko prijatelju...ima li to blize? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 6, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan U Češkoj ili u Slovačkoj ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan U Češkoj. http://www.motoeshop.cz/boty/touring/tcx-oxtar/oxtar-jupiter-gore-tex-/25587.html?PHPSESSID=89e8f9f8f75d120d3dab619c5879fb05 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 6, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan U Češkoj. http://www.motoeshop.cz/boty/touring/tcx-oxtar/oxtar-jupiter-gore-tex-/25587.html?PHPSESSID=89e8f9f8f75d120d3dab619c5879fb05 Izvinjavam se , zaboravih da postavim ovaj link ... Inace ima jos interesantnih stvari , ali proverio sam danas , nema placanja sa karticom , nego samo primaju narudzbine u Cesku i Slovacku , pa platis kad stigne ... Ja sam pokrenuo moje veze , nadam se bude srece ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...