melcor 60 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je Francky? neki kontakt tel???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Maj 8, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan frenki iz grupe frenki http://www.moto-berza.com/adresar.php?ida=444&m=Prodaja%20novih%20motocikala-ADJ-company-Beograd%20Cukarica u radnickoj je preko puta citroena i bmw-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan ADJ company ma znam bio sam par puta i zvao ne znam ni sam koliko puta - nemaju i oni su chekali glavne distributere iz N.S.-a da im stigne roba sa carine Danas skidam tochak i chupam silente napolje pa sutra nosim kod choveka da mi napravi edit kako da ischupam silent blokove iz felne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan postoji alat koji se zove trn ugura se unutra i onda se rasiri pa se kontra cekicem izbije ili radapcigerom izvuce dakle, treba ti trn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam identican problem na Kinroadu xt200, posle 2500km su se caure raspale skroz, pa sam za prvu pomoc izmedju ostataka caura i biksni nagurao gomilu komadica stapica od sladoleda... To je drzalo 1000km... Tada mi je neki moto serviser rekao da caure napravim od hidraulicnog creva, i da traju skoro zauvek... Onda se ispostavilo, da to spada u garanciju, pa su zamenili glavcinu tocka, a nova sa novim caurama se pokazala drasticno bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gazi91 0 Napisano Jun 11, 2017 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko neko ima problem sa silen blokovima na Princu 125, mozda ja imam resenje za njega. Princ 250 ima bolji sistem ublozavanja udaraca. Kontakt na mail gazibaranikola@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...