Milos 0 Napisano Mart 22, 2007 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav problem, treba polemisati o svemu... Noga je bolje, a na motoru sam zavario fuzaster, sinoc sam obradjivao raznim alatima i zadovoljan sam kako je ispalo. A sto se tice polemike, mislim da ste svi zdravog razuma, tako da ni jedno razmisljanje nije trosak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos 0 Napisano Mart 22, 2007 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Najbitnije je da niko nije ozbiljno povredjen' date=' koliko god da te boli seti se da je moglo biti i gore... Pomenuo si da si mislio da se to tebi nikad ne moze desiti... tu gresis, garantujem da smo svi mi nekada pali s'motora, oni koji nisu, pasce... to je cinjenica! No, druga stvar gde mnogi grese je panicno kocenje, prednji tocak tu mora da izgubi grip... a greska koja posle toga sledi je pokusaj da se motor obuzda, da se zadrzi... Kad motor krene da pada, treba ga pustiti, jos bolje odbaciti od sebe... tako bi izbegao nagnjecenu nogu... Nemoj samo klonuti duhom, ja sam imao slicno vatreno krstenje i dva dana sam bio gotov da se batalim motora... A kako bi bilo da se sa tim krene odavde?... Da se sve to pobrise nije resenje, nie resenje ignorisati takve stvari... Ljudi koji rade takve stvari imaju pravo to da rade i to im niko ne moze zabraniti, moze se kaznjavati i treba se STROGO kaznjavati... i kaznjavace se najstroze po novom zakonu kada krene da se primenjuje... Saobracaj je opasan bez obzira kako ucestvujes u njemu, kao vozac kamiona ili pesak... pa koliko pesaka strada u saobracaju? Koliko dece? Retko ko razmislja o kolicini odgovornosti kada se sedne za volan, kako neprimerena brzina i nepostovanje propisa moze imati ozbiljne posledice? Mislim da je to poenta moje price. Da sam do sada pao jos neki put siguran sam da bih u podsvesti imao tezinu posledice za razne situacije, pa bih tako u toj sekundi mogao da odlucim da li cu da se zabijem u auto, a ne da ga izbegavam....ne znam...mahinalno krenes da bezis i da cuvas glavu...Za kola znam jako dobro, ali za motore 7000 km ( vecinom Beverly ), jos uvek je to neiskustvo. Mislim da bi svaki pocetnik trebao da vezba kocenje, dan i noc dok ne stekne dooobru procenu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...