HONDA XL 500 0 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc strucnjaka koji se razumije u takve stvari.Na piagiiju x9 200,ci sam vlasnik od prije neki dan,ne radi kilometar sat.Ona zica koja ide ide od tocka prema gore je bila prekinuta,pa je vasnik prije mene nekako prikacio,zaletovao i sad ne radi...kako da to rijesim... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 2, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan e to si dobro rekao...NEKAKO PRIKACIO...mora biti sajla prikacena tj utaknuta u cetvrtku,mora se lepo staviti a ne ofrlje,skini sajlu sa donjeg puza i vrti u smeru u kojem se vrti tocak i gledaj kazaljku na satu,ako se ne vrti onda jje gore proklizalo,a ako se vrti onda je dole proklizalo ili se nije dobro ugradilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan nema ovaj motor sajlu nego senzor,da je sajia lako bi ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 2, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj temu motoelektronika, da ne pišem dvaput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto kalpak 4 Napisano April 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 55 postova Lokacija: vrbas Motocikl: AA 500 Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj temu motoelektronika, da ne pišem dvaput. ja to nemogu da nadjem !!:neznam::neznam: mozes li ti to ovde ikopirati :care::care::care::care: pozzrav iz Vrbasa :zdravo::zdravo::zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka...mislim da sam ubo pravu stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...