chimpresco 0 Napisano Mart 20, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: BGD Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan pri menjanju brzina na dole,tj kocenjem motorom, cuje mi se neki cudan zvuk, kao da se nesto tare o nesto, klikce... ne umem da objasnim. Sumnjam na lanac,jer nije dovoljno zategnut. Da li je moguce da te zvuke ispusta lanac, i sta bi jos moglo da bude? U pitanju je CBR900rr sc28 Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 20, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se zvuk cuje samo kod shaltanja nanize ili i kod oduzimanja gasa??? i tada motor koci pa je lanac drugacije zategnut! Najverovatnije lanac ako vec sam kazes da je labav... Shto ga ne zategnes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Mart 20, 2007 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene se javlja neki èudan zvuk kad koèim motorom a nije lanac i nije krckanje, ja mislim da je kod mene kvaèilo u pitanju, odnosno da mi je lamela tanka al nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 21, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan pri menjanju brzina na dole' date='tj kocenjem motorom, cuje mi se neki cudan zvuk, kao da se nesto tare o nesto, klikce... ne umem da objasnim. Sumnjam na lanac,jer nije dovoljno zategnut. Da li je moguce da te zvuke ispusta lanac, i sta bi jos moglo da bude?U pitanju je CBR900rr sc28 Hvala[/quote'] Ako sumnjaš, lanac ti je SIGURNO labav! Doteži :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Mart 21, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan ako zvecka pri pustanju gasa sigurno je lanac ! ...mozda je istegljen,ako jeste onda menjaj a ako je istegljen u dozvoljenim granicama onda ga samo zategni.. govorim o lancu radilica-bregaste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Mart 21, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Lanac, lanac... Probaj da pri koèenju motorom pritisneš kvaèilo, ako prestane to da se èuje onda je lanac 100%. Možeš još i da pogledaš lanac sa strane, ako karike idu èak i malo u cik-cak, a ne u lepom luku, lanac 200%. Kupuj, menjaj, sa sreæom i ne zaboravi da redovno podmazuješ novi lanac... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chimpresco 0 Napisano Mart 21, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: BGD Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan zategnucu ga, pa cu da vidim.... Hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Mart 31, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moze biti lanac od bregaste ali ne mora. moze biti i kvacilo da zvecka. Ja sam imao taj isti zvuk, menjao tenzioner i nista. Dosta ljudi kazu da je to normalno ( yamaha je u pitanju ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chimpresco 0 Napisano April 9, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: BGD Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan Bio je lanac u pitanju, podmazan dotegnut i nista se vise ne cuje... Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...