ivan1979 22 Napisano April 2, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Rolef pantalone, nove, velicina xl , za 45 e koliko su i mene kostale. Odlicne pantalone samo sto su meni velike ( nesto mi izgleda neide sa metrom :-\ ) uzimam iste samo u L velicicni a ove idu po nabavnoj ceni. http://www.louis.de/_405bc4d1d2b3fa019386eb717d9b5aeac1/index.php?topic=search&searchterm=50248805&cmd.x=8&cmd.y=5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano April 2, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Za koji je obim - visinu to otprilike? Da li mislish da ce odgovarati za obim 95 i visinu 176? Ako te ne mrzi izmeri duzinu nogavice iznutra i spolja i otrilike procenu za obim... Da li je sve kao na louis-ovom sajtu, protektori na kolenima i kukovima, skidajuca postava ? Poz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano April 2, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da ,to su pantalone sa linka iz oglasa, Louis-ove. Imaju protektore na kolenima i kukovima. Skidajuca postava. Za obim nije problem posto imaju siroko podesavanje. Ja sam 175, malo su mi duze, tacno do pete, al to nije meni problem vec sirina u butinama. idealne bi bile za 180-185 cm i malo jaceg u struku. Unutrasnja strana nogavice 80cm, struk oko 93-108cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexy 41 Napisano April 5, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imas neki kontakt tel? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Da li je oglas josh uvek aktuelan ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...