mixa 1036 Napisano Mart 20, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno se razmisljam da Yamahu obujem sa Bridgestone,ali nisam imao do sada iskustva sa njima,ustvari sa Bridgestone uopste,pa me zanimaju misljenja onih koji su vec koristili. A evo ovdje par rijeci o njima. http://onewheeldrive.net/index.php?option=content&task=view&id=641&Itemid=130 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 20, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam BT 010 zadnju i zadovoljan sam. Mali off ali bolje ista nego nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 20, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle godine uzeo Bridgestone bt 020 novu. Prezadovoljan sam sa njom 13000km jbt i jeste da je jos ima ali vec daje znakove za zamenu. Nikada nisam imao problema sa njihovim gumama ni po kisi ni po suvom. Najbolja preporuka je to sto sada opet stavljam bridge. Ako je povoljno uzimaj i ne brini nista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Mart 29, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da obavjestim javno mjenje,gume su stigle montirane,lanac i lancanici takodje,sad jos samo lijepa vremena i djiranjeeee! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 30, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da obavjestim javno mjenje' date='gume su stigle montirane,lanac i lancanici takodje,sad jos samo lijepa vremena i djiranjeeee![/quote']To grome :skijas: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...