Jump to content

Moto Zajednica

danas kod sajma

Recommended Posts

• Drug član, 1847 postova

tamo de se spušta sa gazele na samom špicu tj uključenju bilo neko lupanje .

2 motora, jedan plavi kavasaki i neka kola. sad "ko je kome šta oduzeo".

nisam stigo iz busa da osmotrim, zna li ko šta je bilo?

inače danas popodne ludnica od saobraćaja. svi negde jure ko da nemaju 4 dana u komadu fraj.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ЗЕЉКАМП, 1825 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Ja sam naisao 4-5 minuta posle udesa, zaustavio se i bio sa momkom koji je vozio motor. Mirko, momak na Kawi ZX9R, je bez povreda, male ogrebotine na laktu i saci. Imao je jaknu i kacigu na kojoj je vizir izgreban u gornjem levom uglu. Motoru pukao levi dekl i iscurilo ulje, levi migavac polomljen, vizir pukao na pola i oklop ogreban sa leve strane. Zvao sam Belog, hvala Arakisu na broju, da odslepa motor do B. Brda, ali je bio zauzet, tako da je Mirko pozvao nekog ortaka sa Caddy-jem da prebace motor do kuce.

Klinac u Puntu je isekao kolegu kada se ukljucivao kod sajma. Naravno da nije pogledao u levi retrovizor, kaze, video sam te kada si vec bio na zemlji i kada sam cuo udarac. Klasicna prica, kriv 100%. Da stvar bude gora, pokusao je da se ukljuci tacno na spicu trougla od ivicnjaka koji razdvajaju ukljucenje od ulice, znaci preko duple pune je isao Punto...

Pazite kada budete prolazili tuda, ostala je velika bara od ulja u desnoj traci.

• Zainteresovan, 457 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025)

Klinac u Puntu je isekao kolegu kada se ukljucivao kod sajma. Naravno da nije pogledao u levi retrovizor, kaze, video sam te kada si vec bio na zemlji i kada sam cuo udarac. Klasicna prica, kriv 100%. Da stvar bude gora, pokusao je da se ukljuci tacno na spicu trougla od ivicnjaka koji razdvajaju ukljucenje od ulice, znaci preko duple pune je isao Punto...

Stara priča - nove žrtve!  >:(

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

A svi kazu "Nisam te video" a jos nisam cuo da je neko rekao "Nisam pogledao"

U Z A A A A A A S  ???  GRRRRRRRRR

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja