guja011 167 Napisano April 1, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tamo de se spušta sa gazele na samom špicu tj uključenju bilo neko lupanje . 2 motora, jedan plavi kavasaki i neka kola. sad "ko je kome šta oduzeo". nisam stigo iz busa da osmotrim, zna li ko šta je bilo? inače danas popodne ludnica od saobraćaja. svi negde jure ko da nemaju 4 dana u komadu fraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3363 Napisano April 1, 2010 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naisao 4-5 minuta posle udesa, zaustavio se i bio sa momkom koji je vozio motor. Mirko, momak na Kawi ZX9R, je bez povreda, male ogrebotine na laktu i saci. Imao je jaknu i kacigu na kojoj je vizir izgreban u gornjem levom uglu. Motoru pukao levi dekl i iscurilo ulje, levi migavac polomljen, vizir pukao na pola i oklop ogreban sa leve strane. Zvao sam Belog, hvala Arakisu na broju, da odslepa motor do B. Brda, ali je bio zauzet, tako da je Mirko pozvao nekog ortaka sa Caddy-jem da prebace motor do kuce. Klinac u Puntu je isekao kolegu kada se ukljucivao kod sajma. Naravno da nije pogledao u levi retrovizor, kaze, video sam te kada si vec bio na zemlji i kada sam cuo udarac. Klasicna prica, kriv 100%. Da stvar bude gora, pokusao je da se ukljuci tacno na spicu trougla od ivicnjaka koji razdvajaju ukljucenje od ulice, znaci preko duple pune je isao Punto... Pazite kada budete prolazili tuda, ostala je velika bara od ulja u desnoj traci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 509 Napisano April 6, 2010 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan Klinac u Puntu je isekao kolegu kada se ukljucivao kod sajma. Naravno da nije pogledao u levi retrovizor, kaze, video sam te kada si vec bio na zemlji i kada sam cuo udarac. Klasicna prica, kriv 100%. Da stvar bude gora, pokusao je da se ukljuci tacno na spicu trougla od ivicnjaka koji razdvajaju ukljucenje od ulice, znaci preko duple pune je isao Punto... Stara priča - nove žrtve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1415 Napisano April 6, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan A svi kazu "Nisam te video" a jos nisam cuo da je neko rekao "Nisam pogledao" U Z A A A A A A S ??? GRRRRRRRRR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...