kawasaki zxr 5 Napisano Mart 31, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Počeo mi proklizavat bendiks,interesuje me gde se nalazi i kako doći do njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 1, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan bendix? pa na anlaseru na pocetku anlasera,a automat je ispod sedista cini mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bar da je tamo,ali nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan na zzru ide ovako. skines sediste i levu plastiku i videces onda gde je. kod mene je malo ispod akumulatora sa te strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 167 Napisano April 2, 2010 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi to nije bendix ispod sedista, to je automat. A bendix ustvari frajlauf ti se nalazi u motoru. E sad ne znam tacno kod sedmice. Ako ima magnet a trebala bi da ima odnda je sa druge strane magneta, a ako ima posebno izdvojen alternator kao zxr onda je bas u masini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam ga u mašini je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano April 2, 2010 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Da, na žalost u mašini je i da bi se zamenio treba motor izvaditi iz rama, pa menjač napolje, i onda ga možeš zameniti . E sad dobra stvar je što ti se ne skidaju cilindri i glave pa ne moraš da kupuješ garnituru dihtunga. Inače frajlauf ili kvačilo analsera ili ti na engleskom starter clutch se maože naći polovan za oko 120-150e i ruke majstora su oko 250e . Mislim da je cena novog oko 350e. evo ti link kao je to lik radio na zzr-u 1100 koji je veoma sličan tvojoj mašini, u principu on se mučio sa menjačem ali ti je proces rasklapanja i sklapanja bukvalno isti..... http://www.zzr-rg.co.uk/viewtopic.php?f=4&t=2391&hilit=3rd+gear&sid=7d4d0c0dbb14208967ab694f392f0748 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da, na žalost u mašini je i da bi se zamenio treba motor izvaditi iz rama, pa menjač napolje, i onda ga možeš zameniti . E sad dobra stvar je što ti se ne skidaju cilindri i glave pa ne moraš da kupuješ garnituru dihtunga. Inače frajlauf ili kvačilo analsera ili ti na engleskom starter clutch se maože naći polovan za oko 120-150e i ruke majstora su oko 250e . Mislim da je cena novog oko 350e. evo ti link kao je to lik radio na zzr-u 1100 koji je veoma sličan tvojoj mašini, u principu on se mučio sa menjačem ali ti je proces rasklapanja i sklapanja bukvalno isti..... http://www.zzr-rg.co.uk/viewtopic.php?f=4&t=2391&hilit=3rd+gear&sid=7d4d0c0dbb14208967ab694f392f0748 jeste proces je isti,to sam i ja sve uradio.Našao sam drugi komlet sa tim zubčanicima za 140e,ali oću da pogledam možda odgovara od nekog drugog motora pa da nekupujem komplet bezveze.Na ovim slikama mislim da odgovara i od zzr1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano April 2, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Inače frajlauf ili kvačilo analsera ili ti na engleskom starter clutch se maože naći polovan za oko 120-150e i ruke majstora su oko 250e . Mislim da je cena novog oko 350e. :o :o :o Toliko za zamenu frajlaufa??? Ovo je samo za kawasaki ili ... Čini mi se da je na Suzukiju taj frajlauf "malo" pristupačniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano April 2, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan menjao sam vec bedix na zxr-u i mogu ti reci samo-sretno....pripremi se na 2 dana teskog mucenja ;D sve moras razbucati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano April 3, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan menjao sam vec bedix na zxr-u i mogu ti reci samo-sretno....pripremi se na 2 dana teskog mucenja ;D sve moras razbucati Gde si nabavio drugi bendix ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan menjao sam vec bedix na zxr-u i mogu ti reci samo-sretno....pripremi se na 2 dana teskog mucenja ;D sve moras razbucati Gde si nabavio drugi bendix ??? u baji (madjarska) na otpadu ali to je bilo pre 4 godine....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano April 3, 2010 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Inače frajlauf ili kvačilo analsera ili ti na engleskom starter clutch se maože naći polovan za oko 120-150e i ruke majstora su oko 250e . Mislim da je cena novog oko 350e. :o :o :o Toliko za zamenu frajlaufa??? Ovo je samo za kawasaki ili ... Čini mi se da je na Suzukiju taj frajlauf "malo" pristupačniji. Samo mislim za motore kojima je frajlauf u bloku a ne sa strane...jbg. od pune generalne te deli samo par šrafova....što se tiče količine rada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano April 3, 2010 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ....mada sobzirom koliko je proces zamene bolan, mislim da je bolja iako značajno skuplja varijanta nov frajlauf jer ne znam kao utvrditi dali je polovan dobar dok ga ne ugradiš i povežeš većinu stvari ...a ako onda ne valja moraš sve ponovo....i sumnjam da će ti prodavac vratiti pre za polovan ne ispravan > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...