iksel 191 Napisano Mart 31, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Наиме, данас је моја колегиница доживела саобраћајну несрећу, прелазећи пешачки усред Устаничке између Грчића Миленка и војводе Тозе, кад су испред пешачког прелаза са по две саобраћајне траке стала возила да је пропусте, а мотоциклиста се провукао између њих и ударио је, те након тога побегао са лица места :o Колегиници је напукла јаодична кост и са пар посекотина пуштена на кућно лечење, а "нашем" колеги, поред материјалне штете коју је себи нанео на лицу места у виду остављеног визира, записана регистрација и пријављена службеном лицу, тако да ће вероватно вечерас лоше да спава... Поздрав, и мислите о томе... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Dzukac :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Stoka bez repa (možda ima i rep) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jbg verovatno je shvatio da je napravio sranje i da je kriv pa se uplasio i pobegao jer nije dovoljno covek da stane iza svojih dela a ova tema ce biti na bar 10 strana cenim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko treba neko da bude retardiran, da ako u dve trake stanu kola, pogotovo na tom delu Ustanicke gde moze da se opegla 100+, ne predpostavi da ide pesak... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Opasna je situacija kada kola stanu a ovi drugi ne kapiraju........ja sam pre neki dan stao sa kolima da prodje nak cura a ovaj u desnoj je umalo nije zgazio....... Jbg.ne kapiram sto nije stao, ne razumem takvo ponasanje.....((((( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma to su neizivljeni klinci...to pravom bajkeru ne bi promaklo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan prosao sam 2 minuta kasnije zena je jos lezala .policajac kaze da imaju podatke i da ce dolijati. neko gore rece nije dovoljno covek .ma kakav covek pic...sta se uplasio? treba ga oznaciti za ceo zivot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 31, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma najgore od svega je sto to mozda i nije njegov motor pa neko moz i da najebe ni kriv ni duzan... a taman se sprema protestna voznja,,,..... :-[ :-[ :-[ nadajmo se da ce koleginica brzo da ozdravi a da ce doticnog privesti pravdi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Za OSHTRU osudu! Sa pravnog aspekta, aspekta bajkera, coveka... Koliko neko mora da bude sebican i bezobziran za ovako neshto. Ne kazem, situacija je krajnje neugodna i za koleginicu i ya motoristu, ali takvo bezanje je neoprostivo.... > Kolegonici brz oporovak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 31, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Privešće ga pravdi, sigurno. U to ne treba sumnjati. Problem je što je on jedan a takvih je na desetine. Danas je mene praktično izgurao iz kolone debil sa skuterom iako sam bio na tenku. Zaleteo se između kola kod Vuka i naravno, natrčao na pešake kojima je zeleno. Ništa mu nije smetalo da ih razjuri na sred pešačkog. Na sreću, nikom nije falilo ništa osim što su mene popreko gledali jer sam i ja na motoru. Džabe što sam stajao u koloni. Takvima mozak ne smeta nizašta. Samo nama prave probleme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Streljati, jel' tako Scubo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan za svaku osudu...sta drugo reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 31, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Češe, ne sećam se da sam pominjao streljanje. Mislim da će duža robija biti pametniji izbor. Ostaće mu u sećanju celog života. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eee... ostaće njemu u sećanju... a ovako, streljanjem za primer.... ima da pamte široke narodne mase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 31, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pffffffff... jadno. Provlačenje je OK, ali ne punim gasom.... Nadam se da će koleginica biti dobro i da će brzo ozdraviti, a momka koji je uradio što je uradio, čeka da ispašta zbog toga. A i zaslužio je. Drugi put sigurno neće tako postupiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Mart 31, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Info: kazna za prekršaj u pijanom stanju je po starob ZOBSu bila niža od kazne za bežanje sa lica mesta. Ne znam kako je po novom, ali po starom je računica bila jasna (ako čovek popije, a vidi da ima ljudi koji će pomoći i pozvati hitnu). Samo razmišljam na temu. Inače, kad god stajem da propustim pešake, sa strahom gledam u retrovizor ako ima više traka. Često se neka budala zaleti. Uz malo više građanske svesti i prijavljivanje policiji ovakvih slučajeva - plus svedočenje na sudu: vozač koji je stao i pešak kome budala proleti ispred nosa zapišu broj i prijave, možda bi se nešto promenilo. Možda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 31, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Eee... ostaće njemu u sećanju... a ovako, streljanjem za primer.... ima da pamte široke narodne mase Od kad ga znam uvek se zalagao za suptilana i razumna resenja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, za svaku osudu... Hiljadu nas ce biti savesno u cilju rusenja predrasuda o bajkerima i onda ce jedan da bude pametan i bahat i sve da upropasti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Au, sta reci, osim da se nadam da ce dobiti dobro po "repu"!! Mada, pre neki dan stojim u Autokomandi i izmedju traka je proleteo lik sigurno sa 50-60km/h, kolona lagano krece, automobili menjaju trake, za malo da ga obore... Ali baja ne spusta gas i tako do jednom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 1, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan kada vidim ovakve stvari naježim se, poželim da se ne krećem kroz saobraćaj... nadam se da će devojka brzo da se oporavi. naravno možemo da nagađamo, da li je ukraden motor, pozajmljen ili šta god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan kada vidim ovakve stvari naježim se, poželim da se ne krećem kroz saobraćaj... nadam se da će devojka brzo da se oporavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 1, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kako god da ga kazne , mislim da za pocetak treba da ga maltretiraju i to zesce. Odmah da mu oduzmu motor - bilo da je njegov ili ne, i da ga drze neko vreme ( dok ne prodje sezona ) , pa ce duplo vise da ga boli . Valjda bi od tog nesto naucio i kad ponovo sedne na motor - valjda bi ukljucio mozak ako ga ima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 1, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne znam sta se gubite, za ovo postoji u zakonu sta ce da dobije, neku kaznu novcanu verovatno... mozda mu uzmu dozvolu i to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Malko se varas. Prvo ide obavezno gonjenje po sluzbenoj duznosti, pa onda gradjanska parnica gde pravi advokat moze tom nekom da uzme prakticno sve sto ima. Vece su kazne za nanosenje stete, nego za smrtni slucaj (malo glupo, ali tako je). I po starom su kazne, uz izvestaj lekara specijaliste naravno, bile pozamasne, a po novom.... Brz oporavak zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...