Mina 545 Napisano April 2, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno ! :) Hvala za putopis Motoholic ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 2, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Super !!!!!! Ima da nas razmazis sa ovim predivnim putopisima ... Hvala tebi i tvojoj lepsoj polovini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 2, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Predivno napisano, slike perfektne. Jedan od najboljih putopisa koje sam citao. Svaka cast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 2, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, kao da sam putovao sa vama... hvala ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 2, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i hvala sto si ovako lepo putovanje pedelio sa nama. Vratio si nas u proslost i oziveo legendu, bar na kratko.Hvala jos jednom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimika69 1 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci................................................ Zavidim ti na ovako necemu!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6405 Napisano April 2, 2010 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO !!! Samo nastavi da uzivas da bi i mi uzivali sa tobom, bar kroz tvoje pisanje i slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paja_ribarac 0 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Mocan putopis. Kao da sam ga doyiveo, svaka cast googlujem sve o route 66, jer nikad se ne zna kad ce da ispadne prilika! Sve pohvale. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano April 2, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Najlepše hvala svima na lepim komentarima. Svaki put kad citam tvoje putopise ostanem bez teksta. Toliko zelja a tako malo vremena. Zahvaljujuci Kristini i tebi, sad i mi imamo deo istorije okacen o zid na pocasnom mestu. Veliko HVALA Jel' stig'o? ;D Okači sliku i napiši lokaciju da malo izreklamiramo tvoju krčmu u ovoj temi. (Za ostale: Peđa sada ima mali delić Rute 66 u svom lokalu u Beogradu ) Prelepo, od price do slika, tesko bi bilo izdvojiti sta je lepse mada pretpostavljam da je to vas dozivljaj Sve pohvale za suprugu, do sada sam mislio da zajedno putujete jednim motorom, a sada krecem da vidim sta ste jos obisli u paru pozdrav p.s. lepo zvuci kada znas da je i Srbija nekome zapad 'Fala na lepim rečima. A za ovo podebljano: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/41003-ekspedicija-zajon/ Bane ovo je zaista odlican prikaz. Hvala na obilju informacija, mada iz nekog razloga vise od pola slika nece da se otvori. Sad kad mi neko pomene Route 66 ima da bude: "Aha, sad cu da ti objasnim. Dakle..." Izvinjavam se za problem sa slikama... Sajt gde kačim fotke je ove nedelje nešto hebavao sa serverima, pa slike povremeno nestanu, al' se brzo vrate... Ako imaš vremena, probaj ponovo (i probaj da dok držiš CTRL na tastaturi pritisneš Refresh na browser-u; onda će tvoj komp da proba da ponovo učita sve slike). Bane hvala ti puno sto si nas "prosetao" Rutom 66... Sta da ti kazem, moj san...pogledaj mi desktop na telefonu ... Čuvena slika... Ajde, kupuj kartu i dođi; snaćićemo se za još jedan motor. Još jednom, hvala svima na pozitivnim komentarima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano April 2, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Prije par dana sam sjedio sa prijateljem, pijuckao neko pice i pricao mu moja mastanja da odvezem Rutu 66. To je nesto o cemu vec godinama mastam Avionom do NY, a onda lagana voznja do Chicaga pa po Ruti 66 do LA Maloprije sam se vratio iz Kuline i naisao na tvoj putopis. Nisam mogao da vjerujem kako si me nasao ;D ;D Tvoji putopisi su uvijek prelijepi za citanje i uvijek uzivam u njima, ali ovaj za mene ima posebnu vrijednost Hvala ti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 2, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o :o :o U jbt, od ovog može da se rikne. San većine nas koji volimo Ameriku zbog rute 66, rock'n'roll-a, Jazz-a, Blues-a,Merilyn Monroe, Marlon Brando, Marllboro-a, kauboja i Indijanaca.... Jedva čekam da dobijem na Loto-u pa da zapalim COAST-TO-COAST. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano April 3, 2010 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala na putopisu!!! Bio 2x u LA, a nikad dovoljno vremena za nešto tako, još nešto malo godina pa u mirovinu, samo LOTTO još da dobijem i....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera alal vera. :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 3, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan E,neka sam i tamo bio!! ;D ;D super relacija,super voznja,sve reci hvale! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 3, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Čuvena slika... Ajde, kupuj kartu i dođi; snaćićemo se za još jedan motor. Tamo cemo se snaci za motor, jos ja da se ovde snadjem za novac i eveeee meeeee Ameikoooo :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Motoholice, Zarkovo ti klice ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! Prerija je mirisala u mojoj sobi dok sam ovo čitao! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Dotičnu sliku rute 66 veće odavno imam kao magnet za frižider ;D Put je odvožen sa uživanjem i putopis je dobio takvu notu. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan You are lucky couple !! Way to go .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 3, 2010 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, uzivanje je bilo citati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano April 3, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ne odustaj nikad od svojih snova.... definitivno dobar moto za buducnost... Svaka ti cast! Ovo bih voleo da dozivim.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 3, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Imenjače, svak čast za putopis ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano April 3, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno,nemam reci. :o :o :o ........ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 3, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Uvek je desetka za pisanje, stil, i umjetnicki dojam. Ali svaki sledeci je za 10+... Hvala majstore !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...