djura 28 Napisano Mart 20, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znate vi Komu jos' date=' sta je u stanju, i kakva izdanja sebi moze priustiti! [/quote'] Meni je i ovo dosta. Mislim da vise ne bih podneo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Mart 20, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koma!! Ja ne razumem ovog posta! Molim' date=' objasni mi, zašto si ti: - majstor - hrabar - kralj - junak - idol. Zato, što se voziš zapaljenom gumom? Meni to ne pada na pamet. Nas avstrijski granièni policajci isto gledaju, i gume, i auspuhe ako su homologirani. Ako su prebuèni, vraèaju nas. Èak i više: u Crnoj Gori je policajac posle, kad nije imao primedbe na motor, tražio Laško pivo.[/quote'] ma ne kazem ja da je covek uradio nista lose,radi svoj posao profesionalno i to je odlicno,da je srece da svi rade tako ...a nisam ja junak ili ne znam sta ,nego samo pisem sta mi se izdesavalo i mislim da je bilo interesantno..da je pametno sto sam isao do tamo sa losom gumom,naravno da nije,jer je nebi ni menjao nikada ,ali posto te u srbiji oderu kao magarca onda ti je bolje da odes da kupis sve u inostranstvu ,da se useres od voznje i uzivanje a da budes na nuli ,tj ,za razliku u cena ovde i tamo mozes da se vozis 1600km..zato i nisam nista kupio ovde nego odmah kada sam presao u Sloveniju ,ili bi uzeo u Hrvatskoj da nisam presao..mislim da je sada malo jasnije,...ili u prevodu ustedis barem 50eur na gumama, na ostalim sitnicama na kojim ti se svako ugradi 15-20% da ti donese a ti uzmes od prave cene jos i porez 13% jos nekih 50-80eur ,dakle obidjes Sloveniju za dzabe.. jel sam uspeo da ti objasnim sto sam isao a da li ima logike ti proceni,po meni ima.ako te jos nesto zanima slobodno pitaj .. a za ove gore epitete sto mi dade svaka ti cast,hvala puno,nisam znao do sada da sam sve to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 20, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kojih dimenzije su gume koje trosi Strom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Mart 20, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kojih dimenzije su gume koje trosi Strom? 110/80/r19 i 150/70/r17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Mart 23, 2007 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Brate , pa sad sam bas ljubomoran ! Pa ja sam mislio ja lud, otisho skuterom na more, kad ono ima nas jos , pa jos si me mozda i zajebo . Ja mislio ja se shtekujem , a ti kreces sa gumom kakvu nemaju braca Romi na svojim posve cudnim hand made prevozno-teretnim sredstvima. Pa ulepso si mi dan, a sto je najbolje, ono sto tvoju pricu okrece za 360 stepeni u odnosu na onu koja bi usledila da si imao tu novu gumu je da ce uz ovu pricu da se svi smeju zajedno s tobom , a da si imao tu gumu slusali bi te i rekli - dobro , lepo , sjajno.... Imaces cega da se setish kad ti jednog dana bude tesko sto ce ti povratiti snagu... Nema lepsheg osecanja nego kad napravish nesto blesavo , shashavo i posve neuobicajeno jer je zivot usrano dosadan kad sve ide kako treba i po PS-u. FUCK the homologizaciju !!!!! Veliki pozdrav , matori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...