Cope 215 Napisano Mart 18, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima meko iskustva sa Spidi jaknama? Kvalitet i sl? Ima ih u KDM-u, i lepa im je cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 18, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan dobre jakne i odlicne kombinacije boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 18, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pa svidjaju se i meni avangardne boje kod moto opreme, pa da èujem i ostala mišljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 18, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima meko iskustva sa Spidi jaknama? Kvalitet i sl? Ima ih u KDM-u' date=' i lepa im je cena...[/quote'] Evil i ja smo videli Spidi i u Mass-u u ul.Jovanke Radakovic...little tip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Mart 19, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ubacite neku slicicu i cene da vidimo o cemu se radi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 19, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.spidi.it/spidi-jsp/index.jsp?lang=it Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 19, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Renomirani proizvodjac, ako imas dje kupuj ne pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 19, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da neki modeli imaju kapuljaèu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 19, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da neki modeli imaju kapuljaèu Kao potKapuljaèu ili samo kapuljaèu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 19, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da neki modeli imaju kapuljaèu ako te uhvati kiša na motoru.. na sve su mislili ti stranci!! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Mart 19, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da neki modeli imaju kapuljaèu Meni se jdnom otvorila kapuljaèa na 150, kao padobran koji koèi. I davi. :shock: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 19, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Meni se jdnom otvorila kapuljaèa na 150' date=' kao padobran koji koèi. I davi. :shock: najzli[/quote'] Eee...da mi je da sam to vid'o!!! :jecaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 19, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se jdnom otvorila kapuljaèa na 150' date=' kao padobran koji koèi. I davi. :shock: najzli[/quote'] Eee...da mi je da sam to vid'o!!! :jecaj: Ja videla ! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 19, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Meni se jdnom otvorila kapuljaèa na 150' date=' kao padobran koji koèi. I davi. :shock: najzli[/quote'] Eee...da mi je da sam to vid'o!!! :jecaj: Ja videla ! :mrgreen: I ja :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 20, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Stavis kapuljacu da Ti ne pokisne kaciga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 20, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cope, i ja imam SPIDI jaknu, odlicna je, kostala je 300 Eura sa uloshkom i potpisujem da vredi svaku paru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1635 Napisano Mart 20, 2007 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan bio juce u kdm ni nalik spidi jakni .spidi krece od 200e> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 20, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan bio juce u kdm ni nalik spidi jakni .spidi krece od 200e> :!: :?: :!: Misliš da je Novi Pazar varijanta ili šta :?: :?: :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1635 Napisano Mart 24, 2007 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan bio juce u kdm ni nalik spidi jakni .spidi krece od 200e> :!: :?: :!: Misliš da je Novi Pazar varijanta ili šta :?: :?: :?: tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2593 Napisano Septembar 19, 2022 Drug član, 1617 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Matora tema al' da je iskoristim, da ne otvaram novu. Ima li neko da nosi Spidi jaknu i pantalone (textil), relativno noviji model, da mi napiše neke mere za L ili XL veličinu. Imam njihov size chart i po njemu sam negde izmedju, a kod našeg zastupnika nemaju ništa na stanju pa sam prinudjen da poručujem od preko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...