srdjan73 26 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što i sam naslov kaže, oznaka je "MITSUBA" iz '86. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan funduk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 30, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan gojko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dopunim, oznaka alnasera je "MITSUBA" SM820 12V 0,5kw. I pitanje, da li je moguća neka zamena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano April 1, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dopunim, oznaka alnasera je "MITSUBA" SM820 12V 0,5kw. I pitanje, da li je moguća neka zamena? Druze, vidi na ebay.de, tamo sam video za moj. Inace, meni je danas stigao moj, nabavio mi ga je clan "Havarisan", a clan "jawaas" mi se ponudio da mi remontuje... Pa ti vidi... Nadam se da ces da ga osposobis!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može da se remontuje A za tvoj alnaser sam ja bio druga opcija u slučaju da odustaneš Extra si prošao sa cenom, meni traže 100 evropljana za '86to god. :-\ Neka ti je sa srećom i da te dugo služi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 1, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mora da se šališ momče. stotka je previše. jel neko pitao funduka jel prodao svoj višak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan mora da se šališ momče. stotka je previše. jel neko pitao funduka jel prodao svoj višak? Ne šalim se druže, 100e i to je to To je priča "Ja imam a tebi treba, sad ću da te klepim" Funduk ima dva kom, ali ne odgovaraju, njegovi su SM13 (sad sam se opet čuo sa njim). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 1, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a šta je kod tvog defektno? lamelice na kolektoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu samo lamelice, nego fale delovi. Ovo je sve što je ostalo od njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 1, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi jel ima ovde nešto http://www.wemoto.com/bikes/Yamaha/XJ_600/84-90/ http://fahrzeugteile.shop.ebay.de/Auto-Motorrad-Teile-/131090/i.html?_kw=starter&_kw=yamaha&_kw=xj600&_npmv=3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 1, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan m'daa, lepše izgleda na gomili onako zatvoren. znači fale ti 2 mala (leteća) zupčanika sa sve čauricama i nazubljeni venac sa prednje i nosač četkica sa zadnje strane kao i zadnja čaura. previše da bi se taj spašavao ali bih ti ja preporučio ipak da naletiš na funduka i malo pogledaš uživo njegove sm . ima i ona radnja , dal beše kod plavog mosta, za kolektor je tu najmanji problem ali je pitanje dal mehanike ima da pasuje. možda bi se od fundukovog i tvog dao napraviti neki frankenštajn, ipak sm13 pasuje za xj600 (relativno) novijeg datuma. na ebayu se može naći baš taj koji ti treba za 30-50 evra ali ne zaboravi, anlaser matorog bajka je takođe mator (=akan). znači , ako je da spasi bar 1 sezonu, ok, ali ne uzdaj se u ops "funkcioniše, normalni tragovi eksploatacije" jer se ipak tamo prodaje (samo) ono što vidiš na slikama . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan anlaser je u garazi i ako treba spreman sam ga dati na operaciju pretvaranju u frankenstajna u zamenu za evropske novcanice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 6, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan čiji je ovaj sa slidže? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Moj, samo što je sklopljen. Ne radi :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 6, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a, vidim usukane šrafove pa reko nisi valjda ovakav pazario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije uspelo sa Gojkovim alnaserom od FJ-a I dalje potrebna pomoć Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da urednici ne vole reč "aktuelno", zbog toga još uvek POTREBAN alnaser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aj pogledaj pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ti uzeo alnaser jos onda kad sam ti javio. Treba samo da sacekas da stigne. Trenutno mi je kod drugara u Nemackoj i cim bude dolazio stize i on. Nemoj biti nestrpljiv. Ako nadjes ranije nije ni to problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da nebudem nestrpliv Po ceo dan gledam braću kako se voze a meni makina neć da upali sem na gurku :'( (okilavi se, 300+ kg) :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...