Jump to content

Moto Zajednica

Ljudi da li postoji....

Recommended Posts

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Daco,

takvih mjesta ima koliko volis! Najbolje je da dodjes jedan weekend da odemo zajedno u inspekciju lokacija uz lagani rostilj i to je to. 10ak dana najave, da svi zainteresovani mogu uskladiti obaveze, pa ko voli...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• , 1322 postova
prihacam predog' date='ali sam iduceg vikenda u novom sadu otvara se zenski moto klub steta da prodje bez mene[/quote']

zasto to nije nitko prijavio????bojite se da nebi bila prevelika "guzva"????

• Svrati ponekad, 274 postova
prihacam predog' date='ali sam iduceg vikenda u novom sadu otvara se zenski moto klub steta da prodje bez mene[/quote']

znao sam,znao sam! sjedim i cekam da se javis,u novom sadu nije nikad dosadno,dodji,plavokosih novosadjanki ima dovoljno

• , 1322 postova

znao sam,znao sam! sjedim i cekam da se javis,u novom sadu nije nikad dosadno,dodji,plavokosih novosadjanki ima dovoljno

vec sam javio Mihajlu da palim pilu

vec sam javio Mihajlu da palim pilu

tako i radi pravi motorista

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600
iduceg vikenda u novom sadu otvara se zenski moto klub

PODELITE DETALJNE INFORMACIJE SA DRUGARIMA :!:

Otvorite novu temu! Odoste u OFF!

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

vidim ja da ce ovaj topic poc totalno drugim putem, samo radi ove recenice :lol:

sad mi nije zao uopste sto za ovu nedjelju ostavih put za bg, taman cu nalecet na otvaranje toga kluba, ako se do tada ne opjanim sa ekipom iz bg...

inace, totalno sam ZA to okupljanje, samo malo ranije da se zna datum da se mozemo organizovat iz svih krajeva

do kraja sedmice cu razraditi plan okupljanja u medjuvremenu ako neko prolazi moim krajem moj tel.065 196831 ako se ne javim onda pisite poruku

• Drug član, 1193 postova
  • Motocikl: Africa CRF1000L

Soko Grad, manastir... Dovoljno blizu svima...

Na 15km od Ljubovije, solidan prilaz asvaltom. Uz Drinu od Loznice...

Predlog...

najzli

Soko Grad' date=' manastir... Dovoljno blizu svima...

Predlog...

najzli[/quote']ne mislis da kampujemo u neposrednoj blizini manastira,mada priznajem da je lijepo mjesto bio sam predprosle godine,uzima se u obzir

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

Hvala Najzli za konkretan predlog!

Posto si jedini bio kokretan ajd preuzmi to oko organizacije odnosno oko odredjivanja datuma i obavjestavanja ostalih ako imas vremena!

Ne mora da bude cjelodnevni kamp ako je nekome smaranje da stojimo na jednom mjestu vec mozemo i tu se okupimo pa krenemo u neku laganu voznjicu ....

Bitno je da se druzimo upoznamo i ugovorimo neke voznje*(joj ja ko Branko Kockica) :lol:

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM
Soko Grad, manastir... Dovoljno blizu svima...

Najzli, pa ti poznajes te krajeve, ocigledno! Super, samo do manastira se mozemo provozati, to treba obici, ali je bolje da se odmaknemo kad pocne opstenarodno zezanje i tu se slazem sa Dacom. Lijep manastir postoji nedaleko i sa druge strane Drine, samo se za njega manje zna: manastir u Sasama.

IgoreGS, 1 dan je malo, trebalo bi prenociti. Tim prije ako se organizujemo na pravi nacin :lol: Dakle, bolje prenociti, ujutru popiti kaficu, pa kud moji mili koji :shock:

Ljudi, biæe druženja, saèekajte da doðe lepše vreme... Sreæom (ili nesreæom) zemlja nam je na dan puta, od glave do pete, tako da se možemo okupiti, ili okupljati više puta u toku godine. Ipak, teško je ukopiti svaèije ukuse. Meni retko ulete dva slobodna dana zbog posla i drugih obaveza, neko jedva odvoji popodne... Mislim da bi trebali da ciljamo mesto na kome se može klopati, ili da u blizini imamo neki vid logistièke podrške (Neko koga poznajemo i ko može da nam obezbedi peèeno jagnje i piæe) a d ami ne moramo da nosimo namirnice motorom... Negde gde ima vode za piæe, a i opet nedge gde se može videti nešto pametno, možda nešto i nauèiti. Ako æemo da gledamo teritorijalnu rasprostranjenost, a recimo da su glavni interesanti u okolini Drine, predlažem manastir Tronošu ili Tršiæ. To je na 15km od Loznice, a Lozana je blizu mosta ka Bijeljini. Od Beograda bi to bilo negde na 130 do 150 km, u zavisnosti od rute koja se izabere. Put od Šapca ka Ceru je pun krivina, ali nije baš idealno ravan (ekipa iz Šapca može dati pordobnije informacije), ipak, bilo bi lepo proæi ga jer je priroda lepa, posebno kada sve ozeleni. Meni ne bi bilo teško da pripremim nešto teorije o istoriji tog kraja jer me koreni vezuju za Raðevinu.

Ne znam koliko je Vama interesantno obilaženje Manastira, istorijskih spomenika i mesta, ali ja verujem da je naèin da upoznamo našu zemlju upravo uèenje o tim mestima, a ne samo prolaženje kroz njih.

Evo jedne varijante za druženje:

Jednodnevan izlet u Raðevinu.

Beograd - Šabac - Loznica

U Loznici odmor i nalaženje sa ekipom iz RS.

Loznica - Krupanj preko Stolica (Istorijski kompleks kamo je Tito sa ekipom rešio da se odupre okupatoru 1941. godine)

U Krupnju zasedanje u manastritu Dobri Potok, gde bi ja organizovao dostavu svežeg mesa koje bi sami pekli na uslužnim roštiljima u dvorištu manastira. Takoðe bi organizovao i dostavu piæa. U Dobrom Potoku se nalazi etno muzej, muzej grada Krupnja i predivna crkva. Posle klope šibnemo svi na Maèkov kamen (15km) da obiðemo kosturnicu iz I svetskog rata, spomenik palim borcima. Odatle se vidi Drina kako krivuda meðu planinama.

Ukupna kilometraža za one koji kreæu iz BG bi bila do 400km, što nije mnogo za jedan dan vožnje.

Spremili bi predavanja o Manastiru Dobri Potok, malo istorije Raðevine. Degustaciju rakije iz mog šljivika (pre ruèka, po malo, jer ne volim da gledam ljude kako piju pre nego što voze), onda malo o Stolicama i dragom nam Titu, i po neku reè o Prvom svetskom Ratu i Maèkovom Kamenu. Edukativno upoznavanje sa društvom sa foruma, roštiljam, malo istorije i prirodom.

Klopu bi platili kao u prodavnici, usluge roštilja i æumura su besplatne pod uslovom da se poštuje mesto gde sedimo, odnosno da u porti manastira ne bude nedolièno obuèenih, galame i nedoliènog ponašanja. Svakako ja i ne mislim da bi se na tim druženjima skupljali ljudi koji bi pucali auspusima i palili gume...

Opušteno druženje, tako ja zamišljam okupljanje...

Šta mislite o tome?

najzli

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Odlicno, okupljanje forumasa je prava stvar. Prosle godine smo 2 puta organizovali tako nesto, ali posecenost i nije bila neka iako je sve bilo lepo najavljeno kako treba... No dobro.

Najzli, prepustam ti organizaciju okupljanja, naravno ako hoces da se toga prihvatis :)

Ovo je slika tog manastira, vide se stolovi i klupe koji se mogu koristiti...

t_Dobripotokcm_130c11e.jpg

Ja sam kršten u Dobropotoèkoj Crkvi, pa zato vuèem ka tamo... :wink:

najzli

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

Ja nisam krsten uopste...al dobro sad....moze mi se progledati kroz prste :lol: !

Svejedno gde i kad samo da se nesto organizuje jer akcenat je na druzenju i upoznavanju a ako se zvjezde poklope i da se na licu mjesta ugovore nove ture!

Pozdrav i podrzavam svaku odluku!

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Klopu bi platili kao u prodavnici' date=' usluge roštilja i æumura su besplatne pod uslovom da se poštuje mesto gde sedimo, odnosno da u porti manastira ne bude nedolièno obuèenih, galame i nedoliènog ponašanja. Svakako ja i ne mislim da bi se na tim druženjima skupljali ljudi koji bi pucali auspusima i palili gume...

[/quote']

Sve je to super, samo ne znam da atmosfera ne bude previse opustena.. na stranu paljenje guma itd... sta je sa vicevima, galamom itd... Ja jesam za obilazenje manastira, samo se plasim da ne se previse ne opustimo i ostavimo los utisak... Vidjao sam i sahrane gde se okupi familija pa se pocne sa nekim pricama gde im nije mesto... samo sam na to hteo da skrenem paznju!!!

ja sam za razdvajanje obilaska manastira i kampovanja,kad budemo obilazili manastire nema turiranja pucanja palenja guma nema alkohola moramo biti pristojni motoristi kako nam i dolikuje,ali ako kampujemo onda je dozvoljeno sve u motoristickom kodeksu,nebi smjeli a budemo u urbanoj okolini poremetili bi se zbog nepozvanih i nepredvidjenih ,,gosiju,,jel ovo nije javni moto susret,ipak ja sam i za jednu i dugu opciu misim da se mogu obadvije verzije izvesti

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978)

"I TATA BI SINE" Ideja je odlicna!!! Mislim samo da bi trebalo odvojiti vikend tj. nocenje u kampu (zbog nas brzih motorista :lol: ), isacekati malo lepse vreme.

bas smo mi neno starci a jedini smo na forumu u ovo vrijeme,navratis od mene par dana pa nastavljamo prema kampu

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja