Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki XF650 Freewind

Recommended Posts

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Suzuki 650 freewind

99. god.

Registrovan do 25. aprila ove godine.

Veliki kofer sa originalnim nosacem, Givi vizir, Saito grejaci rucica, agregat u odlicnom stanju.

Cena 1850 evra.

Mob. 063-218-257

post-94-12879069488328_thumb.jpg

post-94-12879069489485_thumb.jpg

post-94-12879069490424_thumb.jpg

post-94-12879069491337_thumb.jpg

post-94-12879069492142_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

A da, zaboravio sam da napomenem da motor ima i centralni štender - 2900 evra...  ;D

Šalim se naravno, smatram da je cena realna, motor je polaovan i kao takav ima i svojevrsne nedostatke, koje ću da predočim zainteresovanom kupcu koji bude izrazio želju da dođe i pogleda motor.

Nemam srca da motor vozim dve godine, i posle ga prodam za istu cenu, a u nekom slučaju probam i da zaradim...

Pogledajte cene napolju i budimo realni. Motor će biti aktuelan dok mu ne istekne registracija, posle toga cena neće biti ovako niska, ako uopšte motor bude na prodaju.

Prodajem ga jer sam se navozao i malo mi je dosadio, ali neću biti tužan ako se budemo družili i ovo leto...

Motoru je istekla registracija pa je cena sa popustom, i sada je 1700 evra. Motor je do daljnjeg pod ciradom, a ja vozim skuter...

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Au,ti bas poklanjas motore ;D

Ti si jedan od retkih koji prodaju svoje motore po realnoj ceni,cak ponekad i ispod toga,srecno sa prodajom druze ;)

Au,ti bas poklanjas motore ;D

Ti si jedan od retkih koji prodaju svoje motore po realnoj ceni,cak ponekad i ispod toga,srecno sa prodajom druze ;)

Vidim kako se ostali ubijaju od prodaje motora  ;D  očaj i tuga, nema se para - jedino je što mogu da konstatujem...

• Zainteresovan, 696 postova
  • Motocikl: Strom 650 2009

Odlicno izgleda! Ja bih ti ponudio svog, posto je i meni malo dosadio, al verovatno te zanima nesto drugo.

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Evo ja se prijavljujem ako poklanjaš  ;D . šala, nego Cope, Mišu sam malo nagovarao za tvoj moped... za njega bi bio idealka ali mu nešto sporo ide sa naplatom štete/povrede od prošle godine, a neće da pita za neku čekalicu itd. Jgba, šteta da ode van Brda za male pare...

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: buell

Pozdrav da li te interesuje honda hornet ?ima je ovde svaki dogovor je moguc a ja zelim da predjem na enduro!

Pozdrav da li te interesuje honda hornet ?ima je ovde svaki dogovor je moguc a ja zelim da predjem na enduro!

Hvala na ponudin nemam toliko da doplatim...

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Posto sam vozio Freewinda, mogu samo reci da ovaj deluje super ocuvan, i izuzetno jeftin. Ja jos nisam video nijedan primerak u dobrom stanju ispod 2.000 evra. Ako ovaj jos nije prodat, onda je stvarno pritisla kriza.

Inace, jako zabavan motor, i izuzetno dobar za pocetnike i za grad, lagan i vozi se kao biciklo :)

1600 evra je cena ispod koje neću da dam motor. Ako se ne proda u nekom doglednom periodu, registrovaću ga, uraditi servis i brišem oglas. Takoreći odustajem od želja koje sam imao, a to je opet ili Afrika ili Transalp.

Pošto vidim da su i preko cene apsolutno paprene kada su ovi modeli u pitanju, nemam nameru da doplaćujem još jedan ipo suzuki, a i onako se ne vozim preko kontinenata. Afrika jeste bolja, ali nije tri puta bolja ako uzmemo u obzir cene za isto godište koje je i moj trenutni motor.

U prevodu ništa strašno, vozimo se i dalje za iste pare sa vetrom u kosi i osmehom na licu :)

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

1600 evra je cena ispod koje neću da dam motor. Ako se ne proda u nekom doglednom periodu, registrovaću ga, uraditi servis i brišem oglas. Takoreći odustajem od želja koje sam imao, a to je opet ili Afrika ili Transalp.

Pošto vidim da su i preko cene apsolutno paprene kada su ovi modeli u pitanju, nemam nameru da doplaćujem još jedan ipo suzuki, a i onako se ne vozim preko kontinenata. Afrika jeste bolja, ali nije tri puta bolja ako uzmemo u obzir cene za isto godište koje je i moj trenutni motor.

U prevodu ništa strašno, vozimo se i dalje za iste pare sa vetrom u kosi i osmehom na licu :)

Iskreno, za te pare ga ja ne bih dao, to je malo preko cene dobro ocuvanog Liberty-ja 125 pribliznog godista :)

Vidim da je prodaja stala, i da se nikome ne odvaja od parica u ovom trenutku, samo sam malko subjektivan kad vidim motor koji mi je jako cesto stavljao osmeh na lice da se prodaje po tako niskoj ceni :)

Aj nek je sa srecom i tebi i buducem vlasniku ;)

Ja ne verujem koja je cena,srecno sa prodajom jos jednom ;)

Srećan ako prodam, srećan ako ne prodam  ;)

Dakle, pošto ni za 1600 evra motor ne može da nađe vlasnika, odustajem od prodaje do daljnjeg.

Odo da ga registrujem, sipam novo ulje i gas.

Za eventualnog kupca cena će biti uvećana za realne troškove registracije i servisa.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja