Cope 215 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki 650 freewind 99. god. Registrovan do 25. aprila ove godine. Veliki kofer sa originalnim nosacem, Givi vizir, Saito grejaci rucica, agregat u odlicnom stanju. Cena 1850 evra. Mob. 063-218-257 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomabajker 2 Napisano Mart 31, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan jel te interesuje zamena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan jel te interesuje zamena Šta je u igri? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 1, 2010 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A da, zaboravio sam da napomenem da motor ima i centralni štender - 2900 evra... ;D Šalim se naravno, smatram da je cena realna, motor je polaovan i kao takav ima i svojevrsne nedostatke, koje ću da predočim zainteresovanom kupcu koji bude izrazio želju da dođe i pogleda motor. Nemam srca da motor vozim dve godine, i posle ga prodam za istu cenu, a u nekom slučaju probam i da zaradim... Pogledajte cene napolju i budimo realni. Motor će biti aktuelan dok mu ne istekne registracija, posle toga cena neće biti ovako niska, ako uopšte motor bude na prodaju. Prodajem ga jer sam se navozao i malo mi je dosadio, ali neću biti tužan ako se budemo družili i ovo leto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomabajker 2 Napisano April 1, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan honda cbr600 f4i sport ako te iteresuje jer bi da predjem na enduro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 16, 2010 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Motoru je istekla registracija pa je cena sa popustom, i sada je 1700 evra. Motor je do daljnjeg pod ciradom, a ja vozim skuter... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 18, 2010 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Au,ti bas poklanjas motore ;D Ti si jedan od retkih koji prodaju svoje motore po realnoj ceni,cak ponekad i ispod toga,srecno sa prodajom druze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 22, 2010 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Au,ti bas poklanjas motore ;D Ti si jedan od retkih koji prodaju svoje motore po realnoj ceni,cak ponekad i ispod toga,srecno sa prodajom druze Vidim kako se ostali ubijaju od prodaje motora ;D očaj i tuga, nema se para - jedino je što mogu da konstatujem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 6, 2010 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan 1600 evra ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 6, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda! Ja bih ti ponudio svog, posto je i meni malo dosadio, al verovatno te zanima nesto drugo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 6, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 1600 evra ? jok pokloni ga.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 6, 2010 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ne određujem ja cenu, već tržište :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Maj 6, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se prijavljujem ako poklanjaš ;D . šala, nego Cope, Mišu sam malo nagovarao za tvoj moped... za njega bi bio idealka ali mu nešto sporo ide sa naplatom štete/povrede od prošle godine, a neće da pita za neku čekalicu itd. Jgba, šteta da ode van Brda za male pare... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 6, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav da li te interesuje honda hornet ?ima je ovde svaki dogovor je moguc a ja zelim da predjem na enduro! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 6, 2010 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav da li te interesuje honda hornet ?ima je ovde svaki dogovor je moguc a ja zelim da predjem na enduro! Hvala na ponudin nemam toliko da doplatim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 6, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 6, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam vozio Freewinda, mogu samo reci da ovaj deluje super ocuvan, i izuzetno jeftin. Ja jos nisam video nijedan primerak u dobrom stanju ispod 2.000 evra. Ako ovaj jos nije prodat, onda je stvarno pritisla kriza. Inace, jako zabavan motor, i izuzetno dobar za pocetnike i za grad, lagan i vozi se kao biciklo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 6, 2010 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan 1600 evra je cena ispod koje neću da dam motor. Ako se ne proda u nekom doglednom periodu, registrovaću ga, uraditi servis i brišem oglas. Takoreći odustajem od želja koje sam imao, a to je opet ili Afrika ili Transalp. Pošto vidim da su i preko cene apsolutno paprene kada su ovi modeli u pitanju, nemam nameru da doplaćujem još jedan ipo suzuki, a i onako se ne vozim preko kontinenata. Afrika jeste bolja, ali nije tri puta bolja ako uzmemo u obzir cene za isto godište koje je i moj trenutni motor. U prevodu ništa strašno, vozimo se i dalje za iste pare sa vetrom u kosi i osmehom na licu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 6, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan sa srecom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 6, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan 1600 evra je cena ispod koje neću da dam motor. Ako se ne proda u nekom doglednom periodu, registrovaću ga, uraditi servis i brišem oglas. Takoreći odustajem od želja koje sam imao, a to je opet ili Afrika ili Transalp. Pošto vidim da su i preko cene apsolutno paprene kada su ovi modeli u pitanju, nemam nameru da doplaćujem još jedan ipo suzuki, a i onako se ne vozim preko kontinenata. Afrika jeste bolja, ali nije tri puta bolja ako uzmemo u obzir cene za isto godište koje je i moj trenutni motor. U prevodu ništa strašno, vozimo se i dalje za iste pare sa vetrom u kosi i osmehom na licu Iskreno, za te pare ga ja ne bih dao, to je malo preko cene dobro ocuvanog Liberty-ja 125 pribliznog godista Vidim da je prodaja stala, i da se nikome ne odvaja od parica u ovom trenutku, samo sam malko subjektivan kad vidim motor koji mi je jako cesto stavljao osmeh na lice da se prodaje po tako niskoj ceni Aj nek je sa srecom i tebi i buducem vlasniku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 7, 2010 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne verujem koja je cena,srecno sa prodajom jos jednom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 7, 2010 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne verujem koja je cena,srecno sa prodajom jos jednom Srećan ako prodam, srećan ako ne prodam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, pošto ni za 1600 evra motor ne može da nađe vlasnika, odustajem od prodaje do daljnjeg. Odo da ga registrujem, sipam novo ulje i gas. Za eventualnog kupca cena će biti uvećana za realne troškove registracije i servisa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan zamena za ktm gs 300 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...