Iron_Floyd 408 Napisano Mart 28, 2010 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Opis problema: Prilikom pritiska na prekidač koji pokreće anlaser, svećica ne baca varnicu. Svećica baca varnicu samo dok je motor u pokretu (na gurku) ili ako prilikom anlasovanja ostane neki nedovrshen obrtaj ali je dugme sa prekidača startera isključeno. Motor kad se startuje radi normalno prima gas lepo i sve. Međutim burazer mi se žalio da mu se par puta sam od sebe ugasio prilikom vožnje. Skinuo sam uputsvo i gledao šeme šta sve treba isproveravati. Međutim postoji bezbroj stvari koje trebaju da se pregledaju. Da li neko može od električara da mi kaže otprilike šta bi uzrok ovih problema mogao biti. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 30, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan u svakom slucaju trebas isproveravati instalaciju,anlaser ,automat,bravu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Mart 30, 2010 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je svet mali U Zrenjaninu ima josh jedan isti takav motor, i to u komshiluklu mom a da nisam ni znao Sinotj me dechko zaustavio mislio je da mu neko zdipio motor lol ;D Sve u svemu, lepo smo se isprichali, i dobio sam odgovor da je u pitanju C.D.I unit, i da je on imao isti takav problem i da taj deo koshta oko 27.000din :-[ Ali Ja sam na motoru sredio sve do perfekcije, pregledao sve instalacije, paljenje nashtelovao, venitle .. ma sve sve.. i sad pali na prvi zub, ne gasi se vishe sam od sebe, i nema problema vishe sa paljenjem chak i kad se mashina zagreje. Pali na prvi zub. Videtjemo kako tje se ponashati zimi.. Ali imam utisak da se namestilo samo od sebe, veovatno kako sam dirao sve te instalacije.. Za sad pali... Ako bash bude pravio neki veliki problem zamenutje se i to al kad bude para... Hvala svima josh jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...