Jump to content

Moto Zajednica

cbr 500f malo stuca izmedju 2500-3000 obrtaja

Recommended Posts

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: Honda cbr 500f

U voznji mi motor na nekih 2500 obrataja malo stuca, bukvalno kao da ima neku knedlu koju kada proguta nastavlja dobro da ide. To se samo dogadja od 2500 pa do 3000 obrtaja i kada predje 3000 nastavlja normalno da vuce. Dok je hladan to se ne dogadja nego tek kada se ugreje. Karburatori su cisceni i sinhronizovani, takodje su i svecice menjane. Jel ima neko ideju do cega bi to moglo da bude?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

i dalje mogu da budu carbovi,ima tu sa strane membrane za prelazak sa srednjeg na vislji rezim rada,mozda je neka popustila,a mozda mozda ti je malko paljenje u kasnjenju ili se malko rastegao lanac pa joj smeta.. :)

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: Honda cbr 500f

E moguce je da ima veze sa razvodnim lancom. Poceo je da mi se cuje. Samo sto se ne cuje stalno, hoce da mi se cuje dok mi motor radi u leru ali tek kada ga ugasim pa ga upalim dok je jos uvek topao. Cim krenem sa voznjom on prestaje da se cuje pa cak i na leru se vise ne cuje. Ne znam kako je kod tih starijih Hondi posto je moja 87 godiste. Neki su mi rekli da ona ima hidraulicni spaner.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja