kvile 2 Napisano Mart 28, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znam da bih trebao da postavim i slike motora, ali posto mi je motor trenutno u selu garaziran ne mogu trenutno da ga slikam. Kupljen je 2008 kod Petosevica, radjen prvi servis na 1000km, presao 4000km, crna boja, nisam divljao sa njim, manje vise sam vozio polu penzionerski, pa ako neko zna otprilike koja je realna cena za isti?Ovih dana cu ici da ga slikam pa cu postaviti slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zena za volanom 3 Napisano April 3, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moze malo vise detalja? Cena, telefon, oprema....? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano April 3, 2011 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan kako si ga oglasio ne znam dal' ga prodajes ili se samo hvalis daj nesto podataka ..preshao ima li ostecenja kontakt tel...etc 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano April 3, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan kako si ga oglasio ne znam dal' ga prodajes ili se samo hvalis daj nesto podataka ..preshao ima li ostecenja kontakt tel...etc secas li se onog mog er-a sto sam prodavao kajem se sto sam ga prodao samo tako ~!!! dao bih fazera za onaj motor!!Extra kawa srecno sa prodajom!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 4, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Стварно добар мотор, али ми није јасно како нема интересената за тај модел!? Мој другар продаје свој који је 2006, прешао 40.000, регистрован пре седам дана, нове гуме, редовно сервисиран (сервисна књижица), са АБС-ом... за 3.300 евра! Нико га позвао није! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Isto sam i ja pre nego sam ga kupio cuo sve najbolje za motor, danas-sutra stavljam novi oglas sa sve slikama kako sada izgleda i svim ostalim podacima.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano April 4, 2011 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ja bi ga rado kupio,tj. ciljam da mi ovo bude sledeci motor,ali dotle,samo mogu da gledam oglase Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan MOLIM LJUDE DA MI NE SALJU SMS PORUKE?! Ako nekoga interesuje motor neka zove, ali slanje SMS poruka WTF? 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Maj 9, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan To mi nikada nije bilo jasno, zanima ga motor od par hiljada Eura a ne moze da izdvoji za poziv?! Ili je STVARNO zainteresovan pa, svratice kad bude u prolazu, neki dan...... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flesh 13 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Današnjoj omladini ne možeš da ugodiš, sve im smeta. Kada pozovem nekoga za motor i zamolim da mi pošalje dodatne informacije i slike email-om, on mi šalje sms-om i mms-om. Kada drugom pošaljem sms poruku, on ne odgovara. Ni ja ne volim SMS, ali je ponekad za prvi kontakt i pitanja tipa da li je prodat motor bolji. Kvile, ako ne želiš da odgovaraš na SMS napiši to odmah u oglasu, ili odgovori čoveku da je najbolje da pozove. Nisu svi iz Beograda pa da skoknu da pogledaju motor. Ne znam čemu takav negativan stav, ipak si ti prodavac. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano Maj 12, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Današnjoj omladini ne možeš da ugodiš, sve im smeta. Kada pozovem nekoga za motor i zamolim da mi pošalje dodatne informacije i slike email-om, on mi šalje sms-om i mms-om. Kada drugom pošaljem sms poruku, on ne odgovara. Ni ja ne volim SMS, ali je ponekad za prvi kontakt i pitanja tipa da li je prodat motor bolji. Kvile, ako ne želiš da odgovaraš na SMS napiši to odmah u oglasu, ili odgovori čoveku da je najbolje da pozove. Nisu svi iz Beograda pa da skoknu da pogledaju motor. Ne znam čemu takav negativan stav, ipak si ti prodavac. Nisam omladina, daleko od toga, a drugo ako te interesuje motor koji ne kosta 30 eura pozoves lepo i pitas sta te zanima, nije mi potencijalni kupac devojka pa cu ja sada da se dopisujem pola dana sta i kako, a sve lepo pise u oglasu i imaju prilozene slike gde god sam okacio. Toliko ga je interesovao motor da me nije ni nazvao, o tome ti pricam. .. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Maj 12, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan @ sorry za off.. ali moje razmisljanje je: ako nemas pare za poziv od 10 dinara odakle ti onda pare da kupis motor od par hiljda eura... ili mozda ja razmisljam pogresno 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Maj 12, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan @ sorry za off.. ali moje razmisljanje je: ako nemas pare za poziv od 10 dinara odakle ti onda pare da kupis motor od par hiljda eura... ili mozda ja razmisljam pogresno pod uslovom da neko samo tvoj motor kibicuje i ne interesuje se ni za jedan drugi... ali ako, kao svi normalni ljudi zoves za sve motore koji ti se ucine zanimljivim na oglasima, onda nije 10 dinara, vec je ta cifra daleko veca, a da ne pricam sto prodavci kad se jave vole da pricaju bajke za koje ih jos nisi pitao. a i ako mi se preko sms-a ucini nedovoljno pouzdanim, necu ni svoje vreme da trosim da ga zovem, gledam dalje... bar ja to tako vidim 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Maj 12, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan @ sorry za off.. ali moje razmisljanje je: ako nemas pare za poziv od 10 dinara odakle ti onda pare da kupis motor od par hiljda eura... ili mozda ja razmisljam pogresno pod uslovom da neko samo tvoj motor kibicuje i ne interesuje se ni za jedan drugi... ali ako, kao svi normalni ljudi zoves za sve motore koji ti se ucine zanimljivim na oglasima, onda nije 10 dinara, vec je ta cifra daleko veca, a da ne pricam sto prodavci kad se jave vole da pricaju bajke za koje ih jos nisi pitao. a i ako mi se preko sms-a ucini nedovoljno pouzdanim, necu ni svoje vreme da trosim da ga zovem, gledam dalje... bar ja to tako vidim Ok u pravu si cifra je daleko veca 10 dinara X 10 poziva =100 dinara. Mislim da je najpametnije da cimnes prodavca pa on tebe nek zove.. koga sljivi on je prodavac, ipak je musterija uvek u pravu. Ako ti se svidi motor onda da ti dotera na noge da ga vidis, a ako ti se ne svidi motor onda da te odvede na rucak u znak izvinjenja sto te je iscimao da izlazis iz kuce u papucama :lol: :lol: Jos jednom sorry za off...ne javljam se u temi vise 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano Maj 14, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ sorry za off.. ali moje razmisljanje je: ako nemas pare za poziv od 10 dinara odakle ti onda pare da kupis motor od par hiljda eura... ili mozda ja razmisljam pogresno pod uslovom da neko samo tvoj motor kibicuje i ne interesuje se ni za jedan drugi... ali ako, kao svi normalni ljudi zoves za sve motore koji ti se ucine zanimljivim na oglasima, onda nije 10 dinara, vec je ta cifra daleko veca, a da ne pricam sto prodavci kad se jave vole da pricaju bajke za koje ih jos nisi pitao. a i ako mi se preko sms-a ucini nedovoljno pouzdanim, necu ni svoje vreme da trosim da ga zovem, gledam dalje... bar ja to tako vidim Ok u pravu si cifra je daleko veca 10 dinara X 10 poziva =100 dinara. Mislim da je najpametnije da cimnes prodavca pa on tebe nek zove.. koga sljivi on je prodavac, ipak je musterija uvek u pravu. Ako ti se svidi motor onda da ti dotera na noge da ga vidis, a ako ti se ne svidi motor onda da te odvede na rucak u znak izvinjenja sto te je iscimao da izlazis iz kuce u papucama :lol: :lol: Jos jednom sorry za off...ne javljam se u temi vise Hahahahaha bas tako.... lepo se nasmejah 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano Jun 27, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Malo da aktiviram Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Jun 27, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Која је цена !? Дај још неку слику. Овако тешко да ћеш да га продаш Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jel` neko primetio uopste da izmedju prvog i drugog posta ima razlika od godinu dana? I jos prodavac nastavlja konverzaciju kao da nista nije bilo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Jun 27, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je neki bag u pitanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano Jun 27, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sada cu da proverim, ali nije ovo tema koju sam hteo da aktiviram :S Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...