pop22 4 Napisano Mart 25, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan kupujem pomenute motore ostecene u delovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 25, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan kupujem pomenute motore ostecene u delovima Imam K6 1000 legalan stranac, karamboliran. Jel ti odgovara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop22 4 Napisano Mart 26, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 26, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan 1500e, Pukao ram. Regularan, ima papire CH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop22 4 Napisano Mart 29, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan POSALJI MI BROJ NA PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop22 4 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan nije valjda da niko nema nista da ponudi osim Gojka ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anaandjeo 6 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan moj drug ... provericu pa ti javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan moj drug ... provericu pa ti javljam Hmmm prodat je taj. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop22 4 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan e jbg, sve prodato dajkte ljudi nesto samo da nije siroce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...