Funduk 29 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Kolko sam ja cuo te kamere jos nisu povezane da rade jer firma koja je to radila nije jos platila ni ugradnju a kamoli nesto drugo ako neko zna nek me ispravi. . .ionako nemam tablicu jer moj traktor ne moze da se registruje do juna tako da mi je svejedno dal ce da me snime,ali uglavnom sam na dva tocka tako da imaju sta da snime ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mene baš briga za kameru... nisam se nešto sređivao za ušće (dobro, istuširam se ako je subota) ranije, neću ni na dalje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano April 12, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan kako izlgeda ta kamera ? da li može ta kamera da se skine...ne mislim nasilno, već onako kulturno u gluvo doba noći, kad nema puno ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan kako izlgeda ta kamera ? da li može ta kamera da se skine...ne mislim nasilno, već onako kulturno u gluvo doba noći, kad nema puno ljudi :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan da da ,imas jedan prekidac i ona sama otpadne i nosis je kuci za uspomenu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Mene baš briga za kameru... nisam se nešto sređivao za ušće (dobro, istuširam se ako je subota) ranije, neću ni na dalje.... Pazi brate Cheshe,te specijalne kamere ce da provale mirisni trag za tobom jer se kupas samo subotom i onda mogu ekolozi da te savataju ko da si prosuo staro oil na vutra. I ja imam malo veci problem jer ako ne stignem u nedelju , onda moram da cekam sledeci weekend. Ne bi se okupo radnim danom , nema teorije. ;D ;D ;D A sad ozbiljno , te kamere su me bas zabrinule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...