Janko.BG 5 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kamera snima prolazak na Crveno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Postavljena je na onoj montaznoj skalameriji i okrenuta ka blokovima, tako da verovatno snima brzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Mart 27, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ne otvaram novu temu. Montirana i povezana je kamera pre semafora kod studenjaka, kada se ide iz pravca Bezaniske kose (bazena 11. april). Mislim, da snima prolazak kroz raskrsnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 27, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim te kamere snimaju prednji deo automobila, tj. vozila. Sta njima znaci sto ce meni da snime prednji deo motora kad je tablica pozadi ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Vredi znati ako pored motora vozis i kola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Radim na tom projektu ali trenutno ne mogu mnogo da pricam o tome. Momci, bice zajebano, ali postoji par stvari koje mogu da zajebu sistem . Obavesticu vas o detaljima kada budem mogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sta pises i gde pises. Ovako javno moze da bude skakljivo i da ti napravi problem Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma pisi bre detalje, obrisi prethodni post i napravi novi nick na forumu, i pisi pod njim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi da pisem unapred, dok se sve ne odradi do kraja. U ovoj zemlji nista ne bude odradjeno kako je zamisljeno pa se ja nadam da nece ni ovo , inace smo njbli. I naravno care, bice to totalno anonimno sa moje strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Mart 31, 2010 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Samo, napisi posle tamo da si to ti, da znamo da nas neko ne podjeb**a ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma nikad se ne zna ko te prati/slika zato ja uvek idem alternativnim putevima i opet me nekako uslikase!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano April 1, 2010 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I jopet bez kacige na glavi c c c ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano April 1, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I jopet bez kacige na glavi c c c ;D Da ima kacigu onda ne bi znao da je to on. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Radim na tom projektu ali trenutno ne mogu mnogo da pricam o tome. Momci, bice zajebano, ali postoji par stvari koje mogu da zajebu sistem . Obavesticu vas o detaljima kada budem mogao. cula sam i ja da ako se odradi projekat do kraja kako je planirano da ce biti bas zahebano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 1, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I jopet bez kacige na glavi c c c ;D ja uvek sa kacigom ali kad se uslikam tako onda moram jos jednom bez nje specijalno za forum da se slikam! zasto? pa zato sto mi se smucila prica o je***im kacigama svi se slazemo da treba da se nose ok aj sad dosta vise o tome! al ne vredi i dalje se samo o tome prica pa ona stvori kontra efekat eto vidite ga na mom primeru dzaba pricati kad onaj ko nece da je nosi nemozes ga ubediti a onaj ko oce sta njemu pricas kad je on vec nosi jbg sve je to spam e da ebala vas afrika ;D a i facebook Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 1, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ccc, stavi bre kacigu barem kad ides niz stepenice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano April 9, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Prije par mjeseci su poceli i kod nas u Banjaluci da stavljaju kamere, ali ove snimaju vozila sa zadnje strane i to u infracrvenom podrucju, da ih se ne moze zaslijepiti farovima. Neke je lako zeznuti, posto nemaju radar, nego procjenu brzine vrse na osnovu senzora koji su ukopani u asfalt. Znaci, kad vidis dvije pruge od katrana na cesti, zakocis, predjes ih unutar ogranicenja i onda opet vozi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Prije par mjeseci su poceli i kod nas u Banjaluci da stavljaju kamere, ali ove snimaju vozila sa zadnje strane i to u infracrvenom podrucju, da ih se ne moze zaslijepiti farovima. Neke je lako zeznuti, posto nemaju radar, nego procjenu brzine vrse na osnovu senzora koji su ukopani u asfalt. Znaci, kad vidis dvije pruge od katrana na cesti, zakocis, predjes ih unutar ogranicenja i onda opet vozi . Samo mala ispravka, infracrvene kamere su osetljivije na svetlost (pa i svetlost farova) od obicnih (,,dnevnih,,) kamera. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano April 10, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Koja im je onda prednost ? Vecina kamera koja se montira po RS su infracrvene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Koja im je onda prednost ? Vecina kamera koja se montira po RS su infracrvene... Velika prednost im je u tome sto mnogo bolje ,,vide,, u uslovima slabe osvetljenosti. Da i jos jedan detalj. One ,,vide,, infracrveni spektar svetlosti. U praksi to znaci da ako uz kameru stave infracrveni reflektor, ti tu svetlost uopste ne vidis (mislis da je mrkli mrak) a kamera te vidi maltene kao po danu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano April 10, 2010 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba im bilokakva kamera ako meni 'slucajno' spadne sajla za vezivanje preko tablice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 10, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba im bilokakva kamera ako meni 'slucajno' spadne sajla za vezivanje preko tablice... preko koje tablice?? ja ne nosim sajlu ali mi je "slucajno" spala tablica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan IC kamera se koristi i za lakše detektovanje tablica, pošto u IC području nema boja, kontrasti su veći, tablica ne mora da bude preterano čista da bi automatsko prepoznavanje karaktera prepoznalo tablicu i slično. Ima MySQL fora Drop table "Tablice" ... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel te kamere rade vec? posto mi svaki dan tockiramo tamo... ali bar se tako nikome ne vidi tablica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan jel te kamere rade vec? posto mi svaki dan tockiramo tamo... ali bar se tako nikome ne vidi tablica... Eto resenja, cim vidis kameru ti ga digni na zadnji, i nema da brines. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...