tindirbp 289 Napisano Mart 25, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan dosta je patnje bilo,vreme je da se nabavi platforma za motore,nova ili polovna,pa ako neko slucajno zna ili cuje neka javi,hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Mart 25, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Metro, Bgd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 25, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ee druze znam za to,ali ;)to je mala dizalica,meni treba veca tj duza i sira,ali hvala u svakom slucaju valjda cu naci nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 25, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi ustvari treba bike lift kao u servisima, isto treba i meni ali nikako da nadjem dobar odnos onoga sto mi treba a nemam vremena sam da pravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 26, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan BRAVOOO,ista situacija je i kod mene,napravio bih to,pickin dim je napraviti,ali nemam vremena od posla,zato gledam nesto da kupim,ima ona kineska ali je slaba sva se uvija pod motorom...krs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan hocu da kupim ovakvu dizalicu sa slike, ali mislim da je nema vise u metrou, ako neko zna da je ima, nek javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam platformu u Uradi sam na N.Beogradu kod mercedesa e sada kog je kvalitete jbml ga,cena je bila oko 32000 ako sam dobro video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 30, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ok pogledacu kakva je ,hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanche77 0 Napisano Decembar 28, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja tri komada platformi, morao sam da uzmem u kompenzaciju a vec imam svoju, pa ako nekom treba ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Decembar 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno napiši cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 28, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan daaa necemo se ljutiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Decembar 28, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan ae i mene interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 29, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan I mene, daj cenu i slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanche77 0 Napisano Decembar 29, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan najmanja je 222*50 rampom 136 bez rampe obe vece su 257*70 sa rampom 222 bez rampe znam da najmanja dize do 500 kg a za ove velike namam taj podatak. ja podizao sve motore, narocito na jednu od te dve zato sto je bas dosta ojacana. Sve dizalice su fabricke cena je 300 za manju po 450 za velike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 30, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan daj neku sliku, makar sa neta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Decembar 30, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan bokilic prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanche77 0 Napisano Decembar 30, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan manja je ovakva: http://www.letsbuyit.co.uk/product/20515792/maintenance-cleaning-supplies/motorcycle-lift-yankee-365kg-hydraulic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanche77 0 Napisano Decembar 30, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan veca ja kao na ovoj stranici, pretposlednji post: http://www.hdforums.com/forum/touring-models/447593-i-bought-the-harbor-freight-motorcycle-lift-today-7.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...