shoe 130 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan kupljen u maximoto stoji neodpakovana i skuplja prasinu... sta radi, kako radi, da li radi nemam pojma dobio sam ga od druga koji ga je kupio uz LED migavce ali nikad nismo instalirali... predpsotavimo da za njih sluzi detaljnije na linku: http://www.lampa.it/eng/Prodotti_scheda.asp?R=Y_45500 stanje fabrichko cena 200din + troskovi kurira ili donosim na uzoj teritoriji BGD-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Mart 23, 2010 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nije rele za migavce već obični auto-moto rele Ja ga koristim za napajanje dodatnih sirena, dodatnih farova...tamo gde je potrebno dosta struje koja bi opteretila prekidače na guvernalu. Ako ti je uža teritorija Vojvođanska 415 a (Ledine - Surčin) evo ja se prijavljujem za budućeg vlasnika a dobiješ i kafu i sok ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan heh eto otkrili smo i sta je nisu mi ledine bas usput ali ako se nadjemo na pola puta kod tosingo bunara rado cu ti ustupiti malog ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Mart 23, 2010 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Xexe, baš si vickast ;D Dogovorićemo se ovih dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...