Pablo 1965 Napisano Novembar 27, 2005 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan ... posle dvogodisnje borbe sa rakom mozga... R. I. P. http://www.richardburns.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 27, 2005 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan R. I. P. Neka mu je laka zemlja... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 27, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uzas, u picku materinu!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 27, 2005 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Covjek je imao svega trideset i nesto godina :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 27, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Novembar 27, 2005 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Je*ote sav sam se najezio kada sam procitao naslov.Neka mu je laka crna zemlja.R.I.P. :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 28, 2005 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Trag je ostavio, to sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Novembar 28, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Priznajem da sam za Richard Burns-a cuo tek preko kompjuterske igre Richard Burns Rally (inace najkompleksnije reli simulacije ikada) i da sam pre toga slabo bio upoznat sa njegovim delom, ali bez obzira prava je steta sto je reli sport izgubio svog velikana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...