Jump to content

Moto Zajednica

Koji je ovo motor???

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 205 postova

Ovo je raskupusani MZ "televizor" kojem su izmjenili sjedište, rezervar i sto èuda, samo me buni da li ima središnju oscilirajuæu viljušku, ( amortizer ) ili nema.

U svakom sluèaju pulen stare garde.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 577 postova

jedan televizor stoji u pozadini (ES trophy) i rekao bih da je 125 ili 150 (175 i 250 su malo golemiji)

a ovaj ima rezervoar od 250TS, napred je disk sa MZovom kandzom, dal 251ETZ.

prednje vesanje je pravljeno, ali uzet sistem od Trophyja, ako je ijedan koncept vesanja udoban, taj je.

pozadi, pa, vidi se da ima po amortizer sa strane.

sve u svemu: :prayer:

• nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova
  • Motocikl: 4x4

sto posto 2 x etz 250. isti rezervoar, migavci, masina, auspuh, cajgeri, far, karburator, leva dekla sa sajlom za obrtaljku i kvacilo, prednji disk, kociona klesta(pise MZ)

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Ma, vidim i ja da je ETZ, imao sam... nego ne znam kako ovo radi... Pretpostavljam da su spojene 2 radilice, a da li rade istovremeno ili 180... kako je kuciste napravljeno, da li je isti menjac ili su menjani neki zupcanici ili samo lancanici... koliko razvija, koja je snaga...

• Drug član, 1779 postova

Pa ljudi zar ga ne prepoznajete to je MZ 500 pravili su ih pred kraj raspada varsavskog pakta,salim se naravno ali nesto mi govori da sam u pravu.

• nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova
  • Motocikl: 4x4
Pa ljudi zar ga ne prepoznajete to je MZ 500 pravili su ih pred kraj raspada varsavskog pakta' date='salim se naravno ali nesto mi govori da sam u pravu.[/quote']

mz etz 501 :D

• Svrati ponekad, 254 postova

vrhunski je napravljen nema sta ali mi je bogu za plakanje koje pare odu tako na kojekakve prepravke i prerade niskobudzetnih motora i kad dodje vrijeme prodaje nastupa vatanje za glavu i lupanje shakom u istu... :lol:

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

A sto bi se prodavalo??? To je samo kod nas muka prodati unikatni, rucno radjeni motor... Ja mislim da bi ovako nesto na E-Bay postiglo odlicnu cenu.. naravno pre toga treba da se za motor cuje... Neko negde bi dao visak para za ovakav unikat!!!

Odusevljava me ova prednja viljuska, koliko ja kontam ona se pri kocenju podize??? Da li je neko vozio ovake nesto? Kako se to vozi???

• Svrati ponekad, 489 postova
A sto bi se prodavalo??? To je samo kod nas muka prodati unikatni' date=' rucno radjeni motor... Ja mislim da bi ovako nesto na E-Bay postiglo odlicnu cenu.. naravno pre toga treba da se za motor cuje... Neko negde bi dao visak para za ovakav unikat!!!

Odusevljava me ova prednja viljuska, koliko ja kontam ona se pri kocenju podize??? Da li je neko vozio ovake nesto? Kako se to vozi???[/quote']

da to je mono vilica koristi se na nekim peugeot skuterima kao npr speedfight jako udobna i jako upravljiva... jedina mana ne mozze da se vozi na prednjem...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja