petar ivic 0 Napisano Mart 17, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan trebaju mi dizne za kawasaki el 250 karburatori su keihin cvk 30/2,ako neko ima informaciju.hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 17, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Sale Trstenik 063/835-9740 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar ivic 0 Napisano Mart 18, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 24, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan eeee ma uzmi taj motor i baci ga al prvo ga zapali da ne ostane nista od njega hahahahha ;D ;D ;D ;D ;D,pokusaj kod POLJANSKOG u Backoj Palanci on sigurno ima,a ako nema nek ti meti licne!!!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 24, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan hahahha TINDIRE EEBEM TE U SHUPAK!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Mart 24, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sjajna zabava, kao u word-u sam sa sobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 26, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan hahahah ma to mi drugar ;D ;D ;D,zaj.se malo,a ja sam taj Poljanski inace!!!! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...